reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Halo halo, czy ktoś zgłasza się? :D
Ja tez jestem zielona, zieloniutka ;) ale człowiek uczy się całe życie.
Jeżeli my odpadniemy (mam nadzieje, ze tak się nie wydarzy 🤞🏼) to dziewczyny będą musiały po prostu wybrać spośród siebie kogoś nowego :)
Przepraszam, ze ciagle odbijam do tego tematu, ale lubię szybko zamykać temat ;)
ewentualnie mogę ją, ale bardzo ostrożnie podchodzę do ciąży, mam kiepskie przeczucia...

Dziewczyny, ja trochę z innej beczki. Nawet nie trochę...😁 Czy jako goście weselni byłybyście zadowoleni z sadzonek sukulentów jako drobny upominek?? Bo tak wymyśliłam, ale już sama nie wiem

Załączniki

• IMG20220801112120.jpg
    IMG20220801112120.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 61
Dziewczyny, a ile płacicie za wizytę? Ja pochodzę ze Świętokrzyskiego i u mnie w mieście przedział mniej więcej 250-320 strach co jest w większych miastach 🤯
O! To mnie skasował ostatnio równe 5 stowek. Robiąc przy tym cytologię. Uważam że to ogromna kasa, mam nadzieję że przy następnej zapłacę mniej, jeśli nie, szukam kogoś innego. Ponadto zapisana jestem na wizytę na potem na NFZ, tak by chociaż część zleconych badań mieć refundowanych...

ewentualnie mogę ją, ale bardzo ostrożnie podchodzę do ciąży, mam kiepskie przeczucia...
Nie mów tak!!! Zobaczysz, że będzie dobrze ☺️
W takim razie, w ramach motywacji zostaniesz drugim moderatorem, dobrze? ☺️
Elkada, jeżeli będzie wszystko super w piątek (a będzie na pewno!!) a u mnie słabo pójdzie poniedziałkowa wiyzta, to zrobimy podmianke, dobrze? 🤗

Dziewczyny, ja trochę z innej beczki. Nawet nie trochę...😁 Czy jako goście weselni byłybyście zadowoleni z sadzonek sukulentów jako drobny upominek?? Bo tak wymyśliłam, ale już sama nie wiem
My kiedyś dostaliśmy i wyjątkowo zabraliśmy do domu (zazwyczaj zapominamy). Mi niestety szybko padły bo nie mam ręki do kwiatów, ale koleżanka ma do dzisiaj a wesele było z 4 lata temu! :D uważam, ze to bardzo fajny upominek dla gości

A ja mam pytanie do tych z geriatri z tym ze takich które już rodziły wczesniej, czy po 30 a przed 35 to się zaleca te testy pappa i nifty? Bo sama nie wiem czy wgl sobie nimi głowę zaprzątać skoro urodziłam dwóch zdrowych chłopaków i wad genetycznych w rodzinie nie ma wiec teoretycznie wskazań brak ewentualnie wiek 🤣
Robiłam pappa i tyle.
Znajoma zrobiła wyszły źle i na USG też różne zespoły widział lekarz więc się pokryło

reklama
Też mi to chodzi po głowie, generalnie lekarz, który prowadził ciąże z synem ma tak oczywiście urlop :D więc wizytę wyznaczyli mi na prawie 10tydz, trochę wystraszyłam się, że to późno tym bardziej, że jestem 11 miesięcy po CC i poszła do kogoś innego i teraz nie wiem obaj są ok, ale kusi mnie wrócić na stare śmieci i mieć wizytę jednak zamiast 31.08 to 10.08 :D
a sprawdzał Ci lekarz bliznę po CC jak byłaś na wizycie ?

Do góry