Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ja teżJa tez 90
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa tez 90
Ja nie chcę, bo w razie czego i tak nie można przerwać już ciąży ale znając życie pewnie pojdeCzy jest ktoś tutaj, kto nie robił badań prenatalnych lub nie chce robić?
ciążę zawsze można przerwać. Jest wiele możliwości i wszystkie są legalne. Polecam poczytać np. Aborcja bez granic.Ja nie chcę, bo w razie czego i tak nie można przerwać już ciąży ale znając życie pewnie pojde
ja idę w 8 tyg. Wolę mieć pewność, że już wszystko zobaczę.Hej, dziewczyny, wiem, że pisałam, że testy pozytywne, ale zrobiłam jeszcze jeden ładna kreska już wyszła. Myślę, czy jakbym poszła do lekarza 18 lipca to czy jak nie zobaczę serduszka albo niczego to czy dostanę zawału
Kochana nie myśl tak. Tak ma. Jedno dziecko ,ale też jedno poronienie owec tu też 50:50 . Wiem,wiem że różnica w czasie poronienia ,ale nigdy nie wiemy jaka będzie kolejna ..Tak ja 91. ja nie miałam na myśli Ciebie czy innej dziewczyny po 30 czy koło 30. Tylko swoją sytuacje. Bo Ty masz już dzieci, wiec to jest coś innego. Ja miałabym jedno. Ale chore. A teraz- może to tez być chore.
W marcu się dowiedziałam że serduszko przestało bić mojemu dziecku w 13 tyg, wyobraź sobie ze nie każdy szpital może usunąć martwa ciążę! A co dopiero żywą. Tylko szpitale państwowe mogą robić takie zabiegi i to chyba nie każdy. Jako że rodzilam dwa razy w prywatnym to też tam chciałam by mi usunęli martwa ciążę ale nie mogliciążę zawsze można przerwać. Jest wiele możliwości i wszystkie są legalne. Polecam poczytać np. Aborcja bez granic.
92?To kto da więcej? ja w tym roku okrągłe urodziny w sierpniu
To najbardziej czarny scenariusz. Ale może kto wie, może za 4 razem u mnie będzie wszystko okciążę zawsze można przerwać. Jest wiele możliwości i wszystkie są legalne. Polecam poczytać np. Aborcja bez granic.