reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Też macie takie problemy z szybkim zmęczeniem? Po godzinnym spacerze mogłabym iść na porządną drzemkę.. i czuję że ciągnie mnie brzuch. Do tej pory byłam mega aktywna na siłowni.. a teraz spacer mnie wykańcza :(
Tak. Ja generalnie nigdy nie spałam po pracy a teraz muszę bo nie jestem w stanie funkcjonować. Wczoraj przy sprzątaniu zadyszka. Musiałam robić sobie przerwy. Do tego dochodzi mój mózg - wszystko zapominam. W pracy jestem tak rozkojarzona, nie potrafię się skupić.

reklama
Dziewczyny co robią zastrzyki z heparyny, zrobiłam eksperyment i wczoraj wbilam igle pionowo do skóry i póki co nie mam siniaka. Trochę bardziej boli niz poziomo ale nie ma siniaka. Dziś też tak wbilam. Sprawdźcie czy u Was też tak jest. Na instrukcji pisze by wbijać pionowo , ja robiłam pod skosem bo tak kiedys mówił mój gin ale chyba lepiej wg instrukcji na opakowaniu.
ja od 2 zastrzyków wogole robię niżej - i mam kropki bo wbiciu ale Już nie rozlane siniaki ... No i zmieniam taktykę na leżąco lekko ugięta chwytam tłuszczyk :p

Tak. Ja generalnie nigdy nie spałam po pracy a teraz muszę bo nie jestem w stanie funkcjonować. Wczoraj przy sprzątaniu zadyszka. Musiałam robić sobie przerwy. Do tego dochodzi mój mózg - wszystko zapominam. W pracy jestem tak rozkojarzona, nie potrafię się skupić.
ojj ja mam to samo 😌 nie dość że moglabym przespać caly dzien (np sobotę przespałam niemalże cala) to jeszcze mam dziury w głowie 😜 I jestem roztrzepana jeszcze bardziej niż zazwyczaj.

Witam się w 9+0 🙃 3mam mocno kciuki za każdą z Was która dzis wizytuje lub robi jakieś badania. Ja na wizytę lecę jutro i już powoli zaczynam się martwić że usłyszę najgorsze 😔 to powiększone cialko zolte caly czas nade mną wisi jak chmura gradowa. Ale staram się nie poddawać i mimo wszystko trzymać jeszcze resztek nadziei 🙈

Miłego dzionka! 🥰

Witam się w 9+0 🙃 3mam mocno kciuki za każdą z Was która dzis wizytuje lub robi jakieś badania. Ja na wizytę lecę jutro i już powoli zaczynam się martwić że usłyszę najgorsze 😔 to powiększone cialko zolte caly czas nade mną wisi jak chmura gradowa. Ale staram się nie poddawać i mimo wszystko trzymać jeszcze resztek nadziei 🙈

Miłego dzionka! 🥰
trzymamy kciuki, żeby było dobrze! Koniecznie daj jutro znać :) o której masz wizytę?

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny dziś oczywiście 🥰

Mam tak bardzo często. Zwłaszcza przy kichaniu albo jakimś szybkim ruchu.
Z sutkami mam to samo :D ja nie myślałam nigdy, że piersi mogą tak boleć.
Ja byłam w szoku na początku przygody z karmieniem. Zawsze jak widziałam na reklamach te uśmiechnięte panie karmiące bobaski to mi się wydawało, że to musi być bardzo przyjemne, a ja przez pierwsze dni miałam ochotę wyć z bólu. Przy drugim dzieciu już spodziewałam się mniej więcej co mnie czeka, ale krew cieknąca z sutków była dla mnie niespodzianką. No ale na szczęście ból znika po tygodniu i później też mogłam być rozanielona niczym Pani z reklamy☺️

reklama
Ja byłam w szoku na początku przygody z karmieniem. Zawsze jak widziałam na reklamach te uśmiechnięte panie karmiące bobaski to mi się wydawało, że to musi być bardzo przyjemne, a ja przez pierwsze dni miałam ochotę wyć z bólu. Przy drugim dzieciu już spodziewałam się mniej więcej co mnie czeka, ale krew cieknąca z sutków była dla mnie niespodzianką. No ale na szczęście ból znika po tygodniu i później też mogłam być rozanielona niczym Pani z reklamy☺️
współczuję, ale bywa jak w reklamach. U mnie nigdy nic nie bolało.

Do góry