Trzymam kciuki ! Będzie wszystko dobrzeTak, ja sapie nawet jak wejdę do góry po schodach, w domu…
Nie wiem czy dzisiaj będę spała w nocy… mega się stresuje jutrzejsza wizyta. Normalnie stres mam większy nic prawko zdawałam… mam świadomość ze na nic nie mam już wpływu, ale bardzo chciałabym żeby było dobrze… nie wiem, powiem lekarce ze najpierw niech mnie zbada, bo nie wyrobie a pozniej będziemy gadac…
reklama
LaraKroft
Fanka BB :)
mnie tak męczyła więc podejrzewam że to skutek uboczny :/
LaraKroft
Oj tak kulać to mu się będziemy dosłownie pod koniec jedyne czego się obawiam to tego jak znowu będzie gorąco bo niestety mi wtedy ciśnienie spada i jestem nie do życiaZostaje nam powolne kulanie się do przodu haha mam nadzieję że będzie lepiej!
MamaR
Dziewczyny co robią zastrzyki z heparyny, zrobiłam eksperyment i wczoraj wbilam igle pionowo do skóry i póki co nie mam siniaka. Trochę bardziej boli niz poziomo ale nie ma siniaka. Dziś też tak wbilam. Sprawdźcie czy u Was też tak jest. Na instrukcji pisze by wbijać pionowo , ja robiłam pod skosem bo tak kiedys mówił mój gin ale chyba lepiej wg instrukcji na opakowaniu.
Chattahoochee
No właśnie ja wbijam od początku pionowo, bo tak miałam w instrukcji i tak też widziałam na filmiku. Tylko mam też taką blokadę, że nie wbijam igły szybko tylko tak powoli i może to przez to, ale nie mogę się przemóc żeby zrobić to szybkim ruchem. U mnie też jest taki problem, nie wiem jak u Ciebie, że po zdjęciu tego zabezpieczenia z igły od razu wylatują mi kropelki tej heparyny.Dziewczyny co robią zastrzyki z heparyny, zrobiłam eksperyment i wczoraj wbilam igle pionowo do skóry i póki co nie mam siniaka. Trochę bardziej boli niz poziomo ale nie ma siniaka. Dziś też tak wbilam. Sprawdźcie czy u Was też tak jest. Na instrukcji pisze by wbijać pionowo , ja robiłam pod skosem bo tak kiedys mówił mój gin ale chyba lepiej wg instrukcji na opakowaniu.
natala123456
Bardzo prawdopodobne… ale już koniec?mnie tak męczyła więc podejrzewam że to skutek uboczny :/
LaraKroft
tak , ale wczoraj konsultowałam się z lekarzem i generalnie tamta Pani doktor nie powinna mi zapisywać leków bez posiewu ... jedyne co to powiedział że monural jest bezpieczny w ciąży ale mimo wszystko się wkurzyłam :/ muszę i tak zrobić posiew na dniachBardzo prawdopodobne… ale już koniec?
MamaR
U mnie też czasem kropelka wyleci. Też robię powolutku bo mam niektóre miejsca gdzie igła nie wejdzie po poprzednich zastrzykach (zrosty czy coś) i muszę wyczuć gdzie mogę sie wbićNo właśnie ja wbijam od początku pionowo, bo tak miałam w instrukcji i tak też widziałam na filmiku. Tylko mam też taką blokadę, że nie wbijam igły szybko tylko tak powoli i może to przez to, ale nie mogę się przemóc żeby zrobić to szybkim ruchem. U mnie też jest taki problem, nie wiem jak u Ciebie, że po zdjęciu tego zabezpieczenia z igły od razu wylatują mi kropelki tej heparyny.
*anette*
Nie przypominam sobie niczego takiego, ale brałam go tylko 1 raz.Do dziewczyn które brały ten nieszczęsny Monural . Czy was też po nim męczyła biegunka ?
reklama
Anne1991
Mam tak bardzo często. Zwłaszcza przy kichaniu albo jakimś szybkim ruchu.Ja narazie mdłości brak.
Brzuch mnie nie boli, ale czasami poczuje takie za kłucie ( po lewej albo prawej stronie jajników) tez tak macie ?
I te sutki caly czas je czuje i mam wrażenie, że coraz bardziej ( może przez to że dodatkowo ten progesteron przyjmuje )
Z sutkami mam to samo ja nie myślałam nigdy, że piersi mogą tak boleć.