reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Tak, ja sapie nawet jak wejdę do góry po schodach, w domu…

Nie wiem czy dzisiaj będę spała w nocy… mega się stresuje jutrzejsza wizyta. Normalnie stres mam większy nic prawko zdawałam… mam świadomość ze na nic nie mam już wpływu, ale bardzo chciałabym żeby było dobrze… nie wiem, powiem lekarce ze najpierw niech mnie zbada, bo nie wyrobie a pozniej będziemy gadac…
Trzymam kciuki ! Będzie wszystko dobrze :)

reklama
Dziewczyny co robią zastrzyki z heparyny, zrobiłam eksperyment i wczoraj wbilam igle pionowo do skóry i póki co nie mam siniaka. Trochę bardziej boli niz poziomo ale nie ma siniaka. Dziś też tak wbilam. Sprawdźcie czy u Was też tak jest. Na instrukcji pisze by wbijać pionowo , ja robiłam pod skosem bo tak kiedys mówił mój gin ale chyba lepiej wg instrukcji na opakowaniu.

Dziewczyny co robią zastrzyki z heparyny, zrobiłam eksperyment i wczoraj wbilam igle pionowo do skóry i póki co nie mam siniaka. Trochę bardziej boli niz poziomo ale nie ma siniaka. Dziś też tak wbilam. Sprawdźcie czy u Was też tak jest. Na instrukcji pisze by wbijać pionowo , ja robiłam pod skosem bo tak kiedys mówił mój gin ale chyba lepiej wg instrukcji na opakowaniu.
No właśnie ja wbijam od początku pionowo, bo tak miałam w instrukcji i tak też widziałam na filmiku. Tylko mam też taką blokadę, że nie wbijam igły szybko tylko tak powoli i może to przez to, ale nie mogę się przemóc żeby zrobić to szybkim ruchem. U mnie też jest taki problem, nie wiem jak u Ciebie, że po zdjęciu tego zabezpieczenia z igły od razu wylatują mi kropelki tej heparyny.

No właśnie ja wbijam od początku pionowo, bo tak miałam w instrukcji i tak też widziałam na filmiku. Tylko mam też taką blokadę, że nie wbijam igły szybko tylko tak powoli i może to przez to, ale nie mogę się przemóc żeby zrobić to szybkim ruchem. U mnie też jest taki problem, nie wiem jak u Ciebie, że po zdjęciu tego zabezpieczenia z igły od razu wylatują mi kropelki tej heparyny.
U mnie też czasem kropelka wyleci. Też robię powolutku bo mam niektóre miejsca gdzie igła nie wejdzie po poprzednich zastrzykach (zrosty czy coś) i muszę wyczuć gdzie mogę sie wbić 😁

reklama
Ja narazie mdłości brak.
Brzuch mnie nie boli, ale czasami poczuje takie za kłucie ( po lewej albo prawej stronie jajników) tez tak macie ?
I te sutki caly czas je czuje i mam wrażenie, że coraz bardziej ( może przez to że dodatkowo ten progesteron przyjmuje )
Mam tak bardzo często. Zwłaszcza przy kichaniu albo jakimś szybkim ruchu.
Z sutkami mam to samo :D ja nie myślałam nigdy, że piersi mogą tak boleć.

Do góry