reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
A często chodzicie siku? Ja z córką go po prostu non stop na kibelku siku,w nocy 3 razy wstawałam,teraz przed snem i raz w nocy i dopiero rano .
No i oczywiście w dzień 🙂
ja normalnie nigdy nie musiałam wstawać w nocy, a teraz co najmniej raz. Dzisiaj aż 3 co mnie meczy bo mnie wybudza. A wysikanie się przed samym pójściem spać i tak nic nie daje 🙈

Dziewczyny dopiero dziś pełna sobą poczułam że jestem w ciąży. Cały dzień mdłości, a jutro powrót do pracy po urlopie.. Do rej pory wszystkie większe objawy mnie omijały..

reklama
Też macie takie problemy z szybkim zmęczeniem? Po godzinnym spacerze mogłabym iść na porządną drzemkę.. i czuję że ciągnie mnie brzuch. Do tej pory byłam mega aktywna na siłowni.. a teraz spacer mnie wykańcza :(

Do góry