Dziękuję a jaka wtedy jest normą godzinę po ? Wiesz?Przy podejrzeniu i kontroli też godzina po. Bez ciąży jak najbardziej 2 h.
Pytam Ciebie bo masz wiedzę w temacie,a w necie to można się naczytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję a jaka wtedy jest normą godzinę po ? Wiesz?Przy podejrzeniu i kontroli też godzina po. Bez ciąży jak najbardziej 2 h.
Nie więcej niż 140Dziękuję a jaka wtedy jest normą godzinę po ? Wiesz?
Pytam Ciebie bo masz wiedzę w temacie,a w necie to można się naczytać
Dziękuję. Po obiedzie sprawdzęNie więcej niż 140
ja normalnie nigdy nie musiałam wstawać w nocy, a teraz co najmniej raz. Dzisiaj aż 3 co mnie meczy bo mnie wybudza. A wysikanie się przed samym pójściem spać i tak nic nie dajeA często chodzicie siku? Ja z córką go po prostu non stop na kibelku siku,w nocy 3 razy wstawałam,teraz przed snem i raz w nocy i dopiero rano .
No i oczywiście w dzień
Dobra,obiad nie był jakiś ciężki,ale po godzinie cukier 92.a po 2h 88Przy podejrzeniu i kontroli też godzina po. Bez ciąży jak najbardziej 2 h.
Wygląda bardzo optymistycznieDobra,obiad nie był jakiś ciężki,ale po godzinie cukier 92.
który tyg?Dziewczyny dopiero dziś pełna sobą poczułam że jestem w ciąży. Cały dzień mdłości, a jutro powrót do pracy po urlopie.. Do rej pory wszystkie większe objawy mnie omijały..