reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
w drugim trymestrze nie jęknę. Dopiero na koniec jak się w nocy nie będę mogła ułożyć wygodnie ;) obiecuję 😂
Też tak kiedyś mówiłam. W pierwszej ciąży z córką miałam okropne mdłości, wymiotowałam tam gdzie stałam, wszystkie zapachy do tego doprowadzały. Nie mogłam prawie 2 miesiące jeść, schudłam ponad 7 kg, jadłam tylko kajzerkę i popijałam gorzką herbatę. Prosiłam lekarza o coś po czym mogę się choć troszkę lepiej poczuć, kazał jeść migdały myślę że na początku troszkę pomogły, bo później już było lepiej. Z synem miałam mdłości tak jak teraz miewam, jem często mi 🤢🤢🤢 mam ochotę na owoce, jakieś śledzie, czy coś innego. Dlatego myślę że to będzie 2 chłopak. Oczywiście dla mnie nie ma różnicy, mam już córkę i syna, teraz stawiam na zdrowie. Dziewczyny ja myślę że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy miały lepsze samopoczucie.

Też tak kiedyś mówiłam. W pierwszej ciąży z córką miałam okropne mdłości, wymiotowałam tam gdzie stałam, wszystkie zapachy do tego doprowadzały. Nie mogłam prawie 2 miesiące jeść, schudłam ponad 7 kg, jadłam tylko kajzerkę i popijałam gorzką herbatę. Prosiłam lekarza o coś po czym mogę się choć troszkę lepiej poczuć, kazał jeść migdały myślę że na początku troszkę pomogły, bo później już było lepiej. Z synem miałam mdłości tak jak teraz miewam, jem często mi 🤢🤢🤢 mam ochotę na owoce, jakieś śledzie, czy coś innego. Dlatego myślę że to będzie 2 chłopak. Oczywiście dla mnie nie ma różnicy, mam już córkę i syna, teraz stawiam na zdrowie. Dziewczyny ja myślę że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy miały lepsze samopoczucie.
podobno objawy nie świadczą o płci. Ja mogę jedynie powiedzieć, że objawowo każda ciąża u mnie była inna, a mam 3 chłopaków.

reklama
Do góry