reklama
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
I tak będziemy narzekać całe 9 miesięcy, teraz mdłości, później bóle różnego rodzajumam to samo. Dziś się mega pilnuję, porcje na 2-3 łyżki dosłownie.
Helena!
Moderator
w drugim trymestrze nie jęknę. Dopiero na koniec jak się w nocy nie będę mogła ułożyć wygodnie obiecujęI tak będziemy narzekać całe 9 miesięcy, teraz mdłości, później bóle różnego rodzaju
Agulekjuleczka
Też tak kiedyś mówiłam. W pierwszej ciąży z córką miałam okropne mdłości, wymiotowałam tam gdzie stałam, wszystkie zapachy do tego doprowadzały. Nie mogłam prawie 2 miesiące jeść, schudłam ponad 7 kg, jadłam tylko kajzerkę i popijałam gorzką herbatę. Prosiłam lekarza o coś po czym mogę się choć troszkę lepiej poczuć, kazał jeść migdały myślę że na początku troszkę pomogły, bo później już było lepiej. Z synem miałam mdłości tak jak teraz miewam, jem często mi mam ochotę na owoce, jakieś śledzie, czy coś innego. Dlatego myślę że to będzie 2 chłopak. Oczywiście dla mnie nie ma różnicy, mam już córkę i syna, teraz stawiam na zdrowie. Dziewczyny ja myślę że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy miały lepsze samopoczucie.w drugim trymestrze nie jęknę. Dopiero na koniec jak się w nocy nie będę mogła ułożyć wygodnie obiecuję
palmtree
No to mega wynik. Zmierz sobie też na czczoNo nie jem,dziś zjadłam pół bułki ciemnej żółty ser,polędwica Ala swojskapomidor plaster i mozarella plasterek. Z ciekawości zmierzyłam cukier po godzinie i wynik 88.
A
Po 2h godzinach tak samo 88. Hmm. Już nie marudzę. Rano zobaczeNo to mega wynik. Zmierz sobie też na czczo
Helena!
Moderator
podobno objawy nie świadczą o płci. Ja mogę jedynie powiedzieć, że objawowo każda ciąża u mnie była inna, a mam 3 chłopaków.Też tak kiedyś mówiłam. W pierwszej ciąży z córką miałam okropne mdłości, wymiotowałam tam gdzie stałam, wszystkie zapachy do tego doprowadzały. Nie mogłam prawie 2 miesiące jeść, schudłam ponad 7 kg, jadłam tylko kajzerkę i popijałam gorzką herbatę. Prosiłam lekarza o coś po czym mogę się choć troszkę lepiej poczuć, kazał jeść migdały myślę że na początku troszkę pomogły, bo później już było lepiej. Z synem miałam mdłości tak jak teraz miewam, jem często mi mam ochotę na owoce, jakieś śledzie, czy coś innego. Dlatego myślę że to będzie 2 chłopak. Oczywiście dla mnie nie ma różnicy, mam już córkę i syna, teraz stawiam na zdrowie. Dziewczyny ja myślę że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy miały lepsze samopoczucie.
LaraKroft
a na końcu jeszcze dojdzie problem z zawiązywaniem butówI tak będziemy narzekać całe 9 miesięcy, teraz mdłości, później bóle różnego rodzaju
Agulekjuleczka
No i golenie
reklama
LaraKroft
Oj tak a zimą znowu męka z ubraniami bo brzuszek będzie spory a tu mało co będzie pasowałoNo i golenie