reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
w drugim trymestrze nie jęknę. Dopiero na koniec jak się w nocy nie będę mogła ułożyć wygodnie ;) obiecuję 😂
Też tak kiedyś mówiłam. W pierwszej ciąży z córką miałam okropne mdłości, wymiotowałam tam gdzie stałam, wszystkie zapachy do tego doprowadzały. Nie mogłam prawie 2 miesiące jeść, schudłam ponad 7 kg, jadłam tylko kajzerkę i popijałam gorzką herbatę. Prosiłam lekarza o coś po czym mogę się choć troszkę lepiej poczuć, kazał jeść migdały myślę że na początku troszkę pomogły, bo później już było lepiej. Z synem miałam mdłości tak jak teraz miewam, jem często mi 🤢🤢🤢 mam ochotę na owoce, jakieś śledzie, czy coś innego. Dlatego myślę że to będzie 2 chłopak. Oczywiście dla mnie nie ma różnicy, mam już córkę i syna, teraz stawiam na zdrowie. Dziewczyny ja myślę że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy miały lepsze samopoczucie.

Też tak kiedyś mówiłam. W pierwszej ciąży z córką miałam okropne mdłości, wymiotowałam tam gdzie stałam, wszystkie zapachy do tego doprowadzały. Nie mogłam prawie 2 miesiące jeść, schudłam ponad 7 kg, jadłam tylko kajzerkę i popijałam gorzką herbatę. Prosiłam lekarza o coś po czym mogę się choć troszkę lepiej poczuć, kazał jeść migdały myślę że na początku troszkę pomogły, bo później już było lepiej. Z synem miałam mdłości tak jak teraz miewam, jem często mi 🤢🤢🤢 mam ochotę na owoce, jakieś śledzie, czy coś innego. Dlatego myślę że to będzie 2 chłopak. Oczywiście dla mnie nie ma różnicy, mam już córkę i syna, teraz stawiam na zdrowie. Dziewczyny ja myślę że jeszcze z miesiąc i wszystkie będziemy miały lepsze samopoczucie.
podobno objawy nie świadczą o płci. Ja mogę jedynie powiedzieć, że objawowo każda ciąża u mnie była inna, a mam 3 chłopaków.

reklama
Do góry