Anitaaaa1993
Fanka BB :)
No ja mam 92 :/Któraś z Was też miała chyba lekko wyższa glukozę ? Ale chyba 92?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam 92 :/Któraś z Was też miała chyba lekko wyższa glukozę ? Ale chyba 92?
chyba tak zrobięMoże zrób posiew w poniedziałek
lekarz mi mówił że rano na czczo mam wziąść ... coś czuję że będę musiała się skonsultować jeszcze z jakimś innym lekarzemAle jak to wzięłaś? Przecież go się bierze przed spaniem, tak żeby jak najdłużej on krazyl w organizmie i żeby go nie wysikac za szybko… zrob posiew w poniedziałek, może to nic takiego i monural zadziała i nic w posiewie nie wyjdzie.
Jak Twój lekarz do tego podszedł?No ja mam 92 :/
Ja sobie biorę i morfologia mi się poprawiła, bo mialam podwyższone parametry świadczące o anemii, wiadomo teraz ze to powód niedoboru żelaza.Nie, nie bierze się suplementów z żelazem do 12 tyg bez konsultacji z lekarzem. Prenatal uno jest bez żelaza a prenatal duo z żelazem po 12 tyg
Mi powiedziała, że jest na granicy i mam już teraz zrobić krzywą cukrową.I
Jak Twój lekarz do tego podszedł?
Mnie dziwi podejście lekarza koleżanki,jest tydzień do przodu odemnie wynik glukozy 95 opowiedział ,że nie ma się czym martwić....a ja? Ja już się zamartwiam
Jeśli komuś nie podbiją cukru i jeśli ktoś lubi wczorajsze Cukrzyca jest tak indywidualna, że wszystko trzeba testować na sobie niestety.Ziemniaki można w małej ilości, ale dzień wcześniej ugotowane.
umówiłam sobie na jutro teleporade w luxmedzieAle jak to wzięłaś? Przecież go się bierze przed spaniem, tak żeby jak najdłużej on krazyl w organizmie i żeby go nie wysikac za szybko… zrob posiew w poniedziałek, może to nic takiego i monural zadziała i nic w posiewie nie wyjdzie.
Ja już chyba pisałam, że koleżance w ciąży wyszła glukoza na czczo ponad normę a krzywa wyszła dobrze. Spokojnie, poczekasz na krzywą i będzie wszystko jasne. Od tego cukru na czczo 95 gorsze są stresy, naprawdę.I
Jak Twój lekarz do tego podszedł?
Mnie dziwi podejście lekarza koleżanki,jest tydzień do przodu odemnie wynik glukozy 95 opowiedział ,że nie ma się czym martwić....a ja? Ja już się zamartwiam
U mnie to samo. Brzuch mam już tak widoczny że chyba po wizycie czwartkowej jak będzie wszystko ok to zacznę się przyznawać że to ciążowy a nie spożywczyDziewczyny też czujecie się takie opuchnięte? Mam wrażenie, że trzymam wodę. Nie jem jakoś dużo, od kilku dni ograniczyłam zupełnie słodycze, a czuje, że mam brzuch jak . W sumie cała jakaś taka nabita jestem.