Ooo to wspominam najgorzej,oraz uważać w zimie żeby się nie przewrócić jak lód pod śniegiem ...No i golenie
reklama
NieśmiałaCiężarówka
Fanka BB :)
ja jestem pod opieką kardiologa i zwróciła moją uwagę na to, że w ciąży mogę mieć wyższe tętno, bo zmienia się szybkość obiegu krwi, ale nie zawsze. Powiedziała tylko, żeby się nie martwić, bo to naturalne.Dziękuje dziewczyny! Kamień z serca mi spadł!
Dziewczyny, czy wy macie wysoki puls? Ja mam 81-95.. leze w łóżku nic nie robię, nie denerwuje się a tu taki puls.. ciśnienie jest ok.
Dzisiaj miałam takie lekkie kołatanie serca, w sumie to nie wiem czy to jest dobra nazwa. To jest takie uczucie szybkiego bicia serca przez jakiś moment i koniec. Miałam robione kiedyś EKG wiele razy - w życiu to mi się przytrafia raz na jakiś czas od x lat. Jak o tym mowilam lekarzom przy badaniu nikt nic nie zauważył ale jakoś mnie martwi to w ciazy..
tez któraś z Was tak ma?
Co byście zrobiły na moim miejscu?
Pewnie nie każdy tego doświadcza, ja jednak tez czasem obserwuje duże skoki
zlotadziewczyna
tez zaobserwowałam wyższe tętno często, nawet przy spoczynku, nie zawsze ale zauważyłam toja jestem pod opieką kardiologa i zwróciła moją uwagę na to, że w ciąży mogę mieć wyższe tętno, bo zmienia się szybkość obiegu krwi, ale nie zawsze. Powiedziała tylko, żeby się nie martwić, bo to naturalne.
Pewnie nie każdy tego doświadcza, ja jednak tez czasem obserwuje duże skoki
NieśmiałaCiężarówka
mam to samo, obrączkę na palcu ledwo przesuwam o milimetr, a brzuch jak balon i zastanawiam się czy to już malec się rozpycha czy ja taka nabita od niewiadomo czego…Dziewczyny też czujecie się takie opuchnięte? Mam wrażenie, że trzymam wodę. Nie jem jakoś dużo, od kilku dni ograniczyłam zupełnie słodycze, a czuje, że mam brzuch jak . W sumie cała jakaś taka nabita jestem.
Jeenny
tak, ja mam L4 już drugi tydzień. Może nie mam leżeć plackiem, ale mam prowadzić oszczędny tryb życia i przede wszystkim nie pracować.Dziewczyny z krwiakami - czy jesteście na l4? Czy macie zalecenie leżeć i nie przemęczać się?
Ja od dwóch lekarzy usłyszałam, że mam normalnie żyć. Ciekawa jestem jakie jest ogólnie podejście do tematu
Anne1991
Dokładnie. W ogóle dziwi mnie, że tak wiele ludzi wierzy nadal w te "old wives tales". To czy kobieta ma ochotę na słodkie czy kwaśne świadczy o tym, czego organizm potrzebuje. Moim najbardziej "ulubionym" jest to, że dziewczynka zabiera mamie urodę. No cudownie jest dla kobiety w ciąży, że zbrzydła.podobno objawy nie świadczą o płci. Ja mogę jedynie powiedzieć, że objawowo każda ciąża u mnie była inna, a mam 3 chłopaków.
ja bioręJa sobie biorę i morfologia mi się poprawiła, bo mialam podwyższone parametry świadczące o anemii, wiadomo teraz ze to powód niedoboru żelaza.
Czy któraś z dziewczyn przyjmuje femibion 1 ?
natala123456
właśnie ja dziękuję Tobie za to co napisałaś, że mnie uświadomiłaś , zresztą ja sama miałam wątpliwości dlatego też zapytałam jak to u was dziewczyny było. Dlatego też umówiłam się na jutro na wizytę żeby wiedzieć czy aby
Ja zbrzydłam i z corka i z synem z corka miałam o wiele gorsza cerę i dłużej dochodziła do siebie ale w to tez nie wierze To bardziej sprawa hormonów.Dokładnie. W ogóle dziwi mnie, że tak wiele ludzi wierzy nadal w te "old wives tales". To czy kobieta ma ochotę na słodkie czy kwaśne świadczy o tym, czego organizm potrzebuje. Moim najbardziej "ulubionym" jest to, że dziewczynka zabiera mamie urodę. No cudownie jest dla kobiety w ciąży, że zbrzydła.
reklama
Dzięki za odpowiedź. A pamiętasz może w jakim miejscu jest zlokalizowany krwiak i jakiej jest wielkości?tak, ja mam L4 już drugi tydzień. Może nie mam leżeć plackiem, ale mam prowadzić oszczędny tryb życia i przede wszystkim nie pracować.