reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
ja od jakiegoś czasu mam co jakiś czas brązowe plamienia. Byłam u lekarza, u mnie to akurat jest niewielki krwiak, mam odpoczywać, dostałam leki. Z dzisziutkiem było wszystko Ok jak byłam na wizycie 7+4, serducho biło. W środę idę znowu. Mam nadzieję że wszystko Ok, a krwiak po prostu się oczyszcza albo wchłania.
Ja miałam dzisiaj brązowe rano, teraz jakby lekko różowe ale widoczne delikatnie przy podcieraniu.
Dzisiaj pierwsza wizyta o 17, bardzo się denerwuje...
Jedna ciąża pusty pecherzyk, o tą obecną starania 2 lata..

@Natalia1991991 jestem w stanie zrozumiec Twoje obawy, ale narzekanie na wage 60 kg przy wzroście 160 to juz lekka przesada. Twoja waga jest prawidlowa. Rozumien ze moze Ci cos w wygladzie przeszkadzac, pewnie jak kazdej z nas, ale zamartwianie sie tym teraz? To akurat powinna by ostatnia rzecz o ktorej teraz należy myśleć.

@Natalia1991991 jestem w stanie zrozumiec Twoje obawy, ale narzekanie na wage 60 kg przy wzroście 160 to juz lekka przesada. Twoja waga jest prawidlowa. Rozumien ze moze Ci cos w wygladzie przeszkadzac, pewnie jak kazdej z nas, ale zamartwianie sie tym teraz? To akurat powinna by ostatnia rzecz o ktorej teraz należy myśleć.
dlatego teraz myślę, żeby jak najzdrowiej jesć i przytyć maks 12 kg

Ja miałam dzisiaj brązowe rano, teraz jakby lekko różowe ale widoczne delikatnie przy podcieraniu.
Dzisiaj pierwsza wizyta o 17, bardzo się denerwuje...
Jedna ciąża pusty pecherzyk, o tą obecną starania 2 lata..
żadnego nie można lekceważyć. Każde plamienie/krwawienie należy skonsultować z lekarzem. Trzymam kciuki aby na wizycie było wszystko Ok. Koniecznie daj znać!

reklama
A nie myślałaś np. o porodzie naturalnym ze znieczuleniem w kręgosłup?
Ja Ci opowiem moja historie 😂
1 porod przeżyłam strasznie myslalam ze ten bol to już mój koniec ze nie wyjde stamtąd żywa dlatego przy drugim zdecydowałam się na znieczulenie w kręgosłup, wszystko było ok, poród wywoływany 2tyg po terminie przygotowana do znieczulenia wiec zadowolona ze bólu nie będzie, a że była zima i w innym mieście obok ktorego rodziłam wydarzył się wypadek samochodowy z kilkoma powaznie rannymi to anestezjolog pojechal tam a ja musialam urodzić bez znieczulenia 😂😂 przeżyłam dwa porody sn wiec mam nadzieje ze i 3 bedzie ok, teraz chyba bardziej martwi mnie to ze np nie dam rady i będę musiała mieć cc. Jednak dochodzenie do siebie po sn przynajmniej w moim wypadku było zdecydowanie szybsze niż osób z bliskiego otoczenia które miały cc

Do góry