reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Powiem Wam, se tak mi się robi słabo że nie wiem co jest grane. I boję się, że to wynika z moich chorób układu nerwowego i psychiatrycznych w dużej mierze. Macie jakiś sposób na to? Kawa, cola? Czy właśnie gorzej po kofeinie?
mi się w ciąży z synem słabo robiło jak było bardzo gorąco na dworze . Ciśnienie mi spadało i raz nawet zemdlałam z piekarni . Tak mi wtedy wstyd było że przez miesiąc chodziłam do innej piekarni 🤦‍♀️

Witam dołączam do was narazie skromnie bo przed USG jesteśmy (3 sierpnia) a termin z OM na 23 marca. Najsmieszniejsze że swojego pierwszego syna urodziłam 22 marca a termin miałam na 23 marca więc ciekawe czy będą mieli wspólne urodziny:D
Heeej. Ja z synem miałam termin na 15 marca a urodziłam 13. A teraz też mam termin na 15 i jestem ciekawa, czy kolejna szczęśliwa trzynastka będzie 😄.

trochę nie rozumiem. na nifty/ sanco las rąk.
Amniopunkcji się nie robi na własną rekę tylko ze wskazań już, ale moim zdaniem jest dokładniejsza.
ale czego nie rozumiesz? Amniopunkcja to badanie inwazyjne a nifty/sanco są nieinwazyjne. Dla mnie osoby która totalnie się na tym nie zna jest to logiczne ze badanie inwazyjne niesie ze sobą ryzyko.

reklama
Do góry