reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ja kiedyś miewałam bóle głowy, ale starałam się nic nie brać i samo przechodziło ( nie były takie silne) po urodzeniu syna czyli 12 lat temu, mam takie bóle, że często muszę się zwalniać z pracy, bo nie daję rady wytrzymać. Neurolog mi przepisał leki, ale w ciąży ich nie mogę przyjmować.
mnie pomogły też zimne okłady na czoło jak już nic nie działało, a wiedziałam że nie mogę nic wziąć

reklama
Cześć Dziewczyny! Chętnie do Was dołączę, termin porodu 7 marca 2023 ❤ Mam na imię Karolina, lat 34, to moje trzecie dzieciątko- pierwsza córa 8 lat, druga córa 4 lata, teraz liczymy na synka 😉 Szczerze mówiąc, nie planowałam już więcej dzieci, zaczynałam cieszyć się z życia bez pieluch, mleka, cycka 😂 Ale życie nas mega zaskoczyło i tym samym jestm tu z Wami 😀 Miałam już pierwsze usg, serducho biło w 6+4.
Miłego dnia :)
Witaj! Rozgosc się tutaj! Też czekamy na trzecie dziecko. To zawsze było nasze marzenie mieć trójkę dzieci ale długa nasza droga była do tego. Liczę że tym razem będzie wszystko dobrze i będę tulic w ramionach mój trzeci skarb w marcu 🥰

Ja kiedyś miewałam bóle głowy, ale starałam się nic nie brać i samo przechodziło ( nie były takie silne) po urodzeniu syna czyli 12 lat temu, mam takie bóle, że często muszę się zwalniać z pracy, bo nie daję rady wytrzymać. Neurolog mi przepisał leki, ale w ciąży ich nie mogę przyjmować.
ja mam bóle migrenowe od 10 roku życia. Tak samo jak moja mama, babcia, prababcia i ciocia :( i naprawdę wolę bóle porodowe, pooperacyjne itd. Nic się nie równa z migreną. Gdy trwa, myślę sobie, że wolałabym umrzeć. Do tego 🤮 rozsadzające mózg. Światłowstręt, zapachowstręt. Nie mogę jeść ani pić. Jestem wyjęta z życia.

Witaj! Rozgosc się tutaj! Też czekamy na trzecie dziecko. To zawsze było nasze marzenie mieć trójkę dzieci ale długa nasza droga była do tego. Liczę że tym razem będzie wszystko dobrze i będę tulic w ramionach mój trzeci skarb w marcu 🥰
dzięki! Mnie przerażają kwestie organizacyjnej- mamy za małe mieszkanie na trójkę dzieci, teraz będzie ok, bo to bedzie mały brzdąc. Ale jak dzieci będą starsze, jak je po pokojach porozdzielać, żeby było ok... no i auto, gdzie ten trzeci fotelik zmieścić... musiałabym chyba męża z auta wywalić 🤣 Ale póki co, staram się tym nie przejmować, może jakieś rozwiązanie się znajdzie...

dzięki! Mnie przerażają kwestie organizacyjnej- mamy za małe mieszkanie na trójkę dzieci, teraz będzie ok, bo to bedzie mały brzdąc. Ale jak dzieci będą starsze, jak je po pokojach porozdzielać, żeby było ok... no i auto, gdzie ten trzeci fotelik zmieścić... musiałabym chyba męża z auta wywalić 🤣 Ale póki co, staram się tym nie przejmować, może jakieś rozwiązanie się znajdzie...
my przy 3 zmieniliśmy samochód, bo jak wybraliśmy się w 1 podróż to była masakra. Kopanie, walenie łokciami, stękanie, płacz. Mamy teraz dzieciowóz chrysler Town&Country i kochamy go za wszystko. Za luz, za bagażnik, za milion przegródek, za telewizorki, za komfort jazdy, za wszystko.

Cześć Dziewczyny! Chętnie do Was dołączę, termin porodu 7 marca 2023 ❤ Mam na imię Karolina, lat 34, to moje trzecie dzieciątko- pierwsza córa 8 lat, druga córa 4 lata, teraz liczymy na synka 😉 Szczerze mówiąc, nie planowałam już więcej dzieci, zaczynałam cieszyć się z życia bez pieluch, mleka, cycka 😂 Ale życie nas mega zaskoczyło i tym samym jestm tu z Wami 😀 Miałam już pierwsze usg, serducho biło w 6+4.
Miłego dnia :)
Hej🙂 Witamy na pokładzie 🙂

Moje dzieciaki mają teraz 2 i 1. Jak się młode urodzi to będzie 3 lata i niecałe 2 różnicy ;)
Oesu podziwiam 😊. Ale slodka gromadka będzie. Mała różnica wieku ma swoje plusy ale na poczatku ciężko.Masz kogoś do pomocy ?
U nas będzie rowno 2 lata i nie wiem jak damy radę 😄 babcie nowoczesne 😄

reklama
Dziewczyny wczoraj kochałam się z mężem i po zaczął mnie bolec ale nie jakos mocno tak jak by jajnik z prawej strony , później mi przeszło ale w nocy jak się przekręcałam z prawej na lewą to też go trochę odczuwałam. Rano jak wstałam to też chwilami dawał o sobie odczuć. Nie wiem czy zacząć panikować czy to normalne ...

Do góry