reklama
Anitaaaa1993
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedzja mam 13,14.. tez mi się wydaje, ze mało ale dziewczyny tutaj mnie uspokajały, ze z takim progesteronem ciąża potrafi się rozwijać.
W poniedziałek mam lekarza to podpytam czy ok?
A Ty to konsultowałaś z lekarzem ?
MamaR
Pierwsze nie są czasem mlu/ml? Jeśli tak to wartości są takie same bo stosunek mlu/ml i u/l jest taki sam.dziewczyny jeden wynik beta hcg mam w u/l a drugi w mlu/l czy to to samo?
pierwszy wynik 1133 mlu/l a dwa dni później 2505 u/l
mariaantonina96
dokładnie mlu/ml, dziękuję za odpowiedzPierwsze nie są czasem mlu/ml? Jeśli tak to wartości są takie same bo stosunek mlu/ml i u/l jest taki sam.
spelnicmarzenie
dziewczyny ja to sie cały czas zastanawiam, nigdy ale to w życiu nigdy nie widziałam i nie byłam u ginekologa który nie ma usg to sie na prawdę często zdarza? Tak z ciekawości pytamJutro idę na nfz do gina, ale ona nie ma usg w gabinecie. Oczywiście powtórzę i bede szukała prywatnie na szybko usg.
spelnicmarzenie
ja mam dzień po Tobie we wtorek dawaj znac co Ci powie! Ja napisze we wtorekDziękuję za odpowiedz
W poniedziałek mam lekarza to podpytam czy ok?
A Ty to konsultowałaś z lekarzem ?
U nas też było ciężko a potrzebny do wina bo mąż robiOdbyłam polowanie na cukier. I to nie w laboratorium a w marketach. Nigdzie cukru nie ma. Mamka zczaila mi zew delikatesach 200kg przywieźli i udało mi się wyrwać zgrzewkę, bo w całym mieście pustki od tygodnia. Oszaleli czy co?
Anitaaaa1993
Oczywiścieja mam dzień po Tobie we wtorek dawaj znac co Ci powie! Ja napisze we wtorek
Helilo
Bo to taki dinozaur ginekolog, robi się usgie w tej przychodni co przyjmuje, ale trzeba się zapisać. Ja do nie chadzam z infekcjami czy po recepte, bo ma szybkie terminy.dziewczyny ja to sie cały czas zastanawiam, nigdy ale to w życiu nigdy nie widziałam i nie byłam u ginekologa który nie ma usg to sie na prawdę często zdarza? Tak z ciekawości pytam
reklama
schatzi
Moderator
Tak, może być tak, ze np. przychodnia w której lekarz przyjmuje nie ma zakontraktowanych tego typu świadczeń. Albo lekarz nie ma w kontrakcie/umowie. Albo po prostu gabinet nie ma takiego wyposażeniadziewczyny ja to sie cały czas zastanawiam, nigdy ale to w życiu nigdy nie widziałam i nie byłam u ginekologa który nie ma usg to sie na prawdę często zdarza? Tak z ciekawości pytam