reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
No właśnie jest jakoś tak dziwnie.. ale mam 33 dniowe cykle wiec i owu mogła być później z czego ciąża byłaby młodsza..
ale ten progesteron mnie przeraził 😔
Kochana- ja jestem po in vitro I mimo wszystko ciąża jest 3 dni wcześniejszą (1x w szpitalu tak mi powiedzial lekarz , dzis w klinice lekarka potwierxzila to samo). A wiemy dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia i w 5 dobie miałam podana blastocysta wiec w teorii powinno być idealnie tak jak na wyliczeniach, ale lekarka powiedziała że takie opóźnienie jest w normie, nawet przy tak dokładnych wyliczeniach lekka obsuwa jest dopuszczalna. W moim przypadku gdyby był tydzień opóźnienia to lekarka powiedziała że to już jest wtedy niepokojące, ale przypominam- ja znam dokładną godzinę zapłodnienia I dokładną godzinę podania blastocysty 😉 takze a pewno będzie u Ciebie ok! Zobacz jaka piękna beta! Jestem PRZEKONANA, że maluch pięknie tam rośnie ❤️

Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
u nas oprócz nas wie tylko jeden przyjaciel partnera. Bo się umówiliśmy że ja mam moje forum zeby sie wygadać i troszke "stresu spuscic" a on będzie miał w razie czego tego kednego kumpla zeby móc się wygadać i w razie czego poprosić o radę 😊 co do reszty to czekam ile się da, ale czuję że mój mi nie odpuści i nie da zaczekać do genetycznych... 😜 Ja to najchętniej do porodu nic bym nie mówiła 🙈

Ja mam dzieci 17l, 13l i 8l. Jak urodzę córka bedzie miala 18stkę 🤭 Szaleństwo, niektórzy w naszym wieku zostają dziadkami...
Moja babcia miała 40 lat jak urodziła mojego tatę, a w latach 60 to chyba nie było zbyt często. U nas w rodzinie dopiero po 30 raczej się zakłada rodziny ;) moja ciocia miała 43 lata jak urodziła i też wszystko ok 😊

reklama
Kochana- ja jestem po in vitro I mimo wszystko ciąża jest 3 dni wcześniejszą (1x w szpitalu tak mi powiedzial lekarz , dzis w klinice lekarka potwierxzila to samo). A wiemy dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia i w 5 dobie miałam podana blastocysta wiec w teorii powinno być idealnie tak jak na wyliczeniach, ale lekarka powiedziała że takie opóźnienie jest w normie, nawet przy tak dokładnych wyliczeniach lekka obsuwa jest dopuszczalna. W moim przypadku gdyby był tydzień opóźnienia to lekarka powiedziała że to już jest wtedy niepokojące, ale przypominam- ja znam dokładną godzinę zapłodnienia I dokładną godzinę podania blastocysty 😉 takze a pewno będzie u Ciebie ok! Zobacz jaka piękna beta! Jestem PRZEKONANA, że maluch pięknie tam rośnie ❤️
Domi, mam taka nadzieje 🙏🏼🥹

Dziękuje, trochę się uspokoiłam. ♥️

Dziewczyny, miała któraś niedobór witaminy D3? Ja suplementuje ale od tygodnia nawet nie drgnęła po końskiej dawce 😔

Do góry