Helena!
Moderator
ja czekam do 1 usg z najbliższa rodziną.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czekam do 1 usg z najbliższa rodziną.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
mam taka nadziejetak bym to czytala że przełom 5/6.A co do proga to wiem ze tutaj z takim progiem podobnym były dziewczyny i lekarz mówił że jest ok
Ale progesteron też masz na 1 trymestr .No właśnie jest jakoś tak dziwnie.. ale mam 33 dniowe cykle wiec i owu mogła być później z czego ciąża byłaby młodsza..
ale ten progesteron mnie przeraził
Kochana- ja jestem po in vitro I mimo wszystko ciąża jest 3 dni wcześniejszą (1x w szpitalu tak mi powiedzial lekarz , dzis w klinice lekarka potwierxzila to samo). A wiemy dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia i w 5 dobie miałam podana blastocysta wiec w teorii powinno być idealnie tak jak na wyliczeniach, ale lekarka powiedziała że takie opóźnienie jest w normie, nawet przy tak dokładnych wyliczeniach lekka obsuwa jest dopuszczalna. W moim przypadku gdyby był tydzień opóźnienia to lekarka powiedziała że to już jest wtedy niepokojące, ale przypominam- ja znam dokładną godzinę zapłodnienia I dokładną godzinę podania blastocysty takze a pewno będzie u Ciebie ok! Zobacz jaka piękna beta! Jestem PRZEKONANA, że maluch pięknie tam rośnieNo właśnie jest jakoś tak dziwnie.. ale mam 33 dniowe cykle wiec i owu mogła być później z czego ciąża byłaby młodsza..
ale ten progesteron mnie przeraził
U mnie mama, brat z żoną i 3 koleżanki.Czy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
u nas oprócz nas wie tylko jeden przyjaciel partnera. Bo się umówiliśmy że ja mam moje forum zeby sie wygadać i troszke "stresu spuscic" a on będzie miał w razie czego tego kednego kumpla zeby móc się wygadać i w razie czego poprosić o radę co do reszty to czekam ile się da, ale czuję że mój mi nie odpuści i nie da zaczekać do genetycznych... Ja to najchętniej do porodu nic bym nie mówiłaCzy oprócz mężów ktoś oprócz Was wie? My się wstrzymujemy do zrobienia badań nifty
Ja też, albo i później, bo w pierwszej ciąży powiedziałam po pozytywnyn teście, a potem po poronieniu w tygodniu 7+6 musialam się wszystkim tłumaczyć, bo każdy pytał....ja czekam do 1 usg z najbliższa rodziną.
Moja babcia miała 40 lat jak urodziła mojego tatę, a w latach 60 to chyba nie było zbyt często. U nas w rodzinie dopiero po 30 raczej się zakłada rodziny moja ciocia miała 43 lata jak urodziła i też wszystko okJa mam dzieci 17l, 13l i 8l. Jak urodzę córka bedzie miala 18stkę Szaleństwo, niektórzy w naszym wieku zostają dziadkami...
myślałam, ze on tez jakoś rośnie względem bety..Ale progesteron też masz na 1 trymestr .
Domi, mam taka nadziejeKochana- ja jestem po in vitro I mimo wszystko ciąża jest 3 dni wcześniejszą (1x w szpitalu tak mi powiedzial lekarz , dzis w klinice lekarka potwierxzila to samo). A wiemy dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia i w 5 dobie miałam podana blastocysta wiec w teorii powinno być idealnie tak jak na wyliczeniach, ale lekarka powiedziała że takie opóźnienie jest w normie, nawet przy tak dokładnych wyliczeniach lekka obsuwa jest dopuszczalna. W moim przypadku gdyby był tydzień opóźnienia to lekarka powiedziała że to już jest wtedy niepokojące, ale przypominam- ja znam dokładną godzinę zapłodnienia I dokładną godzinę podania blastocysty takze a pewno będzie u Ciebie ok! Zobacz jaka piękna beta! Jestem PRZEKONANA, że maluch pięknie tam rośnie