reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Mam wyniki :)
Beta 1133 wiec przyrost 133%
Prog mi spadł trochę bo z 30 na 26 wiec nie wiem czy ok
Ale tsh od ub tygodnia z 1,2 urosło mi do 4,0.
Zadzwoniłam do endokrynologa ale będzie dopiero we wtorek wiec zadzwoniłam do kliniki i mam przełożona wizytę z przyszłego piątku na jutro :)))
Myśle ze 1 dzień to się nic nie stanie- mam nadzieje :)
Zaczynam już troszkę wierzyć ze będzie dobrze.
3mam kciuki za Twój przyrost 😍
piękny przyrost. Tsh do obniżenia, dobrze, że reagujesz. U mnie 1,7, ale biorę euthyrox.

reklama
Zadzwoniłam do endokrynologa ale będzie dopiero we wtorek wiec zadzwoniłam do kliniki i mam przełożona wizytę z przyszłego piątku na jutro :)))
no pięknie! I już jest ponad 1000 wiec na usg powinno być już coś widać 🥰😍 ależ się cieszę!

Cześć wszystkim! Chciałabym dołączyć do mam marcowych w 2023 roku. Mam na imię Natalia i mam w tym roku 31 lat. To moja 2 ciąża, pierwsza w zeszłym roku stracona.
OM miałam 4 czerwca. jestem 3 dni przed spodziewaną. Test ciążowy pozytywny, beta z krwi 228. Przyrostu nie będę robić. Przewidywany termin porodu na 11.03.2022 wg kalendarzyka. Na wizytę idę za miesiąc, 02.08.

Piękny przyrost !Gratulacje ! Żeby i u mnie taki był 🙂

Dwa Rossmanowskie. Na tym mniejszym lepiej widać. W dniu spodziewanej @.

Załączniki

• Screenshot_2022-06-27-19-46-32-144_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2022-06-27-19-46-32-144_com.facebook.katana.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Cześć wszystkim! Chciałabym dołączyć do mam marcowych w 2023 roku. Mam na imię Natalia i mam w tym roku 31 lat. To moja 2 ciąża, pierwsza w zeszłym roku stracona.
OM miałam 4 czerwca. jestem 3 dni przed spodziewaną. Test ciążowy pozytywny, beta z krwi 228. Przyrostu nie będę robić. Przewidywany termin porodu na 11.03.2022 wg kalendarzyka. Na wizytę idę za miesiąc, 02.08.
Gratulacje i trzymam kciuki!

Do góry