reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ja też zaczęłam smarowanie 😅
Póki co używam smarowideł, które mam w domu - jakiś balsam dove nawilżający oraz olejek arganowy na zmianę.
Jak będę tak szybko rosła to mam obawy, że skóra nie wytrzyma 🤣

Najbardziej martwię się o bliznę po laparoskopii na pępku…

Hej Dziewczyny!
Chciałam Wam napisać, ze zostawiam Was na troszkę..
jednak nie mogę udźwignąć tego co się teraz dzieje, staram się nie denerwować, nie myśleć choć to jest strasznie trudne, dodatkowo mam cały czas świąd który nie daje mi spokoju do takiego stopnia, ze chodzę i płacze z bólu i niemocy..

Modlę się aby 27.07 na wizycie było coś widać a nie tylko puste jajeczko.. trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się do Was jak będę w stanie po wizycie..

trzymam za Was wszystkie kciuki ♥️
M.

Póki co używam smarowideł, które mam w domu - jakiś balsam dove nawilżający oraz olejek arganowy na zmianę.

Ja to samo…
Tez mam bliznę świeża po laparo z kwietnia i nie wiem czym ja smarować :/

Hej Dziewczyny!
Chciałam Wam napisać, ze zostawiam Was na troszkę..
jednak nie mogę udźwignąć tego co się teraz dzieje, staram się nie denerwować, nie myśleć choć to jest strasznie trudne, dodatkowo mam cały czas świąd który nie daje mi spokoju do takiego stopnia, ze chodzę i płacze z bólu i niemocy..

Modlę się aby 27.07 na wizycie było coś widać a nie tylko puste jajeczko.. trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się do Was jak będę w stanie po wizycie..

trzymam za Was wszystkie kciuki ♥️
M.
Biedna, idź do pryw lekarza. Może coś innego da. Trzymaj sie

Ja mam po 2 laparoskopiach w pępku, no i po tych dziurkach przy kościach miednicy, ale tam chyba nie bedzie wiekszego problemu. W pępku bedzie katastrofa, już jest nie za ładnie bo po drugiej laparo strasznie mi sie paprało, otwierało i brzydko się zabliźniło. Mam tylko nadzieję, że to nie pęknie... wiadomo, blizny nie są tak elastyczne jak skóra :( Smaruję narazie balsamem z Palmers cały brzuch, ale czy to coś da...
Chirurg mi podpowiedział, że w razie draki można to usunąć i zszyć ponownie 😝 ale wiadomo - chirurg to tylko by ciął i szył :p

reklama
Do góry