reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Hej, w czwartek idę do lekarza, przeszły mi bóle głowy, podbrzusze mnie nie boli. Jakoś dziś się pojawił stres… trochę odczuwam zmęczenie jak dużo się poruszam. Ale jakoś dziś przyszły takie dziwne myśli, ze jakos aż za dobrze sie czuje jak na początek ciąży, a w tamtym tyg byłam taka zmielona, wiem trzeba się cieszyć z dobrego samopoczucia, ale No….
wiem i rozumiem- sama miałam tak samo, poza śnięciem w zasadzie nic mi nie było i też się martwiłam 😊 to normalne że takie myśli nachodzą. Ale będzie wszystko dobrze- zobaczysz.

reklama
Tylko że ja jutro zaczynam 5+0 dopiero
ja tak miałam od 4 tygodnia- mam opuchnięte jajniki i przez to brzuch wywalony jak nie wiem. Jesli jesteś bardzo szczuplutką lub to nie pierwsza ciaza to ponoc może być to szybciej widoczne 😊 teraz układ trawienny troszke nam szwankuje wiec często pojawiają się też wzdecia itd 😜 no tak czy inaczej ja właśnie wracam z Rossmanna z kremem na rozstępy 😝 bo niby waga - 2kg a objętość jakby większą wiec chyba trzeba juz zacząć dbać o skórę i smarować 😜

ja dzisiaj autentycznie pierwszy raz siedzę w pracy i czuje że mi niedobrze 🤢 bez wymiotów ale mnie muli od rana

Dziewczyny a ja cały czas się zastanawiam czy te tętno dziecka w 6+6 nie jest zbyt niskie? Było u mnie 116. Niby lekarz mówi że jest wszystko w normie ale ja już głupiejee 🫣

reklama
ja tak miałam od 4 tygodnia- mam opuchnięte jajniki i przez to brzuch wywalony jak nie wiem. Jesli jesteś bardzo szczuplutką lub to nie pierwsza ciaza to ponoc może być to szybciej widoczne 😊 teraz układ trawienny troszke nam szwankuje wiec często pojawiają się też wzdecia itd 😜 no tak czy inaczej ja właśnie wracam z Rossmanna z kremem na rozstępy 😝 bo niby waga - 2kg a objętość jakby większą wiec chyba trzeba juz zacząć dbać o skórę i smarować 😜
A jakie smarowidła polecacie dziewczyny?

Do góry