40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Mąż się cieszy, ja jeszcze jestem w szoku. Nikomu nie mówimy. Muszę najpierw zrobic badania.. Czytam wlaśnie o Nifty i niewiem co myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ja Cie Kochana doskonale rozumiem!Ja chyba po prostu jestem przewrażliwiona i za bardzo panikuję po poronieniu. Moja gin też napisała mi, że przyrost i progesteron jest dobry. Nie powinnam chyba czytać internetów![]()
No to będzie miał kto pomagać ❤Mam dzieci w wieku 17lat, 13lat i 8lat.![]()
ja tak mam właśnie tak jakby nad kością ogonową mnie boli i czasem promieniuje w stronę pośladka tak ze się schylić nie mogę. Zaczęło się jakieś 4 dni temu i tak raz na jakiś czas mnie łapieDziewczyny czy bóle krzyża według Was są normalne? Cały czas boli mnie dolny odcinek plecow, czasami promieniujący do brzucha i pachwin.. stresuje mnie to. Jak u Was ?
Ja mam dokładnie to samo od wczoraj i też się zmartwiłam. Trochę jak rwą kulszowaja tak mam właśnie tak jakby nad kością ogonową mnie boli i czasem promieniuje w stronę pośladka tak ze się schylić nie mogę. Zaczęło się jakieś 4 dni temu i tak raz na jakiś czas mnie łapie![]()
ojej! Piękna!Hej właśnie przyszły wyniki bety 11600 czyli wzrost o ponad 90% a tak się w piątek martwiłam, już więcej nie badam usg w środę
![]()
My tez nie mówimy, tez czekamy i będziemy robić badania.Mąż się cieszy, ja jeszcze jestem w szoku. Nikomu nie mówimy. Muszę najpierw zrobic badania.. Czytam wlaśnie o Nifty i niewiem co myśleć
no ja się właśnie zastanawiam czy to nie to bo ponoć w ciszy to baaardzo częsta dolegliwość. Ale ze nigdy na to nie chorowałam to nie wiem czy to to czy coś innegoJa mam dokładnie to samo od wczoraj i też się zmartwiłam. Trochę jak rwą kulszowa