reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

no właśnie tak się zastanawiam czy w ogóle jechac czy nie 😮‍💨 może po prostu poleżę dzis i odpocznę 😔 ale się strasznie zmartwiłam 😔
jeśli się nasili to jedź do szpitala. Pamietam, że masz we wtorek wizytę, wiec trzymajmy kciuki, żeby nic się złego nie wydarzyło do tego czasu.
Z tego co mówił mi lekarz plamienia się zdarzają i mają różne, czasem zupełnie nieszkodliwe dla dzidziusia przyczyny. Najgorsza jest żywa krew i ból brzucha.
Obserwuj się i w razie wątpliwości jedź do szpitala tam gdzie mają położniczy. Lepiej dostać opieprz, że się z małą rzeczą przyjeżdża niż coś zaniedbać.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zauważyłam u siebie w kale, jakieś czarne pestki...
Nie jadłam maku, bo nie lubię. Jedyne co to jadłam Banany, który niby może powodować takie objawy.
Na necie pisza, że może to być tasiemczyca ale skąd i od czego ? Naprawdę zdrowo się odżywiam.
Oczywiście jutro zadzwonię do lekarza rodzinnego, ale może któraś z was wie cos na ten temat ? :/

jeśli się nasili to jedź do szpitala. Pamietam, że masz we wtorek wizytę, wiec trzymajmy kciuki, żeby nic się złego nie wydarzyło do tego czasu.
Z tego co mówił mi lekarz plamienia się zdarzają i mają różne, czasem zupełnie nieszkodliwe dla dzidziusia przyczyny. Najgorsza jest żywa krew i ból brzucha.
Obserwuj się i w razie wątpliwości jedź do szpitala tam gdzie mają położniczy. Lepiej dostać opieprz, że się z małą rzeczą przyjeżdża niż coś zaniedbać.
no właśnie trochę mnie ten nasilony bol brzucha martwi, mój lekarz właśnie we wtorek dopiero będzie dostępny 😔 zaczekam jeszcze z godzinę, poltorej jak bol nie ustanie to chyba pojadę do szpitala. Nie mam potwierdzonego tego czy i gdzie jest pęcherzyk wiec troszkw sie obawiam że to może być pozamaciczna 😔 I stąd te plamienia mimo leków. No nic narazie odpoczywam i zobaczymy co i jak 😔

no właśnie trochę mnie ten nasilony bol brzucha martwi, mój lekarz właśnie we wtorek dopiero będzie dostępny 😔 zaczekam jeszcze z godzinę, poltorej jak bol nie ustanie to chyba pojadę do szpitala. Nie mam potwierdzonego tego czy i gdzie jest pęcherzyk wiec troszkw sie obawiam że to może być pozamaciczna 😔 I stąd te plamienia mimo leków. No nic narazie odpoczywam i zobaczymy co i jak 😔
słusznie, ja jednak wierze, ze wszystko będzie dobrze :)
Dawaj znać!

Ja bym mimo wszystko pojechała na Izbę przyjęć. Przynajmniej zrobią Ci USG i potwierdza ciążę w macicy bo już powinno być widać. Ja w 15 tyg z synkiem dostałam mocnego krwawienia, pojechałam na ip i okazalo się że z dzieckiem wszystko dobrze a ja już byłam pewna że go tracę. Dali mi wtedy kroplówki i przestałam krwawić. Trzymam kciuki by to nic poważnego nie było 😘

reklama
Synka rodzilam w marcu 2020 jak covid się rozkręcał u nas, zdazylam urodzić w asyście męża a od następnego dnia był zakaz porodów rodzinnych 😁 W szpitalu zakaz odwiedzin ale to akurat dobrze wspominam 🙃

Ten czosnek się gotuje w zupie czy dodaje surowy do gotowego rosołu? Muszę wyprobowac bo kocham rosół i czosnek 😁
Moja też marzec 2020😅 byłyśmy razem na marcowkach?

Do góry