reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Mi dziś znów wyszedł bladzioch. Boję się, że to biochem. Nie mam jak iść na krew do wtorku

30secondtomars
Zaciekawiona BB
A w którym tygodniu jesteś?Mi dziś znów wyszedł bladzioch. Boję się, że to biochem. Nie mam jak iść na krew do wtorku![]()
Karooola28
3mam za Twoją i za mojąBeta pobrana. Trzymajcie kciuki !![]()

Chce_byc_mama_wielu
Robiłam od kilku dni testy. Dzisiaj mam 30 dc. Wczoraj po południu dwa mega bladziochy, dziś też. Ale owulacja mogłaby być przesunięta, nawet 23 dcA w którym tygodniu jesteś?

30secondtomars
Zaciekawiona BB
No to spokojnieRobiłam od kilku dni testy. Dzisiaj mam 30 dc. Wczoraj po południu dwa mega bladziochy, dziś też. Ale owulacja mogłaby być przesunięta, nawet 23 dc![]()
Chce_byc_mama_wielu
Oby kochana, obyNo to spokojniejak czujesz ,że owulka się przesunęła dlatego wychodzą blachochy
a za kilka dni na pewno będą grube krechy

30secondtomars
Zaciekawiona BB
Mi też dzień i dwa dni po spodziewanej miesiączce wychodziły blachochy , ale zrobiłam teścik jeszcze jeden po kilku dniach i grube krechy się pokazałyOby kochana, oby![]()
Ja troszkę później,bo około 18 pewnie ...3mam za Twoją i za mojąpowinnam mieć wynik koło 13
W dodatku pękła mi jedynka i dziś czeka mnie dentysta....ehhh boje się

reklama
G
guest-1670404922
Gość
Pokażę moje pierwsze z 27.06, a drugi z dziśMi też dzień i dwa dni po spodziewanej miesiączce wychodziły blachochy , ale zrobiłam teścik jeszcze jeden po kilku dniach i grube krechy się pokazały![]()
Załączniki