reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Część dziewczyny, chyba dołączam do grupy mam marcowych. Jestem obecnie w 28 DC, a od 4 dni wychodzi mi test pozytywny.
Na pokładzie mam już rocznego synka z 10.06. Z mężem zawsze chcieliśmy mieć dzieci w podobnym wieku, ale że tak szybko się udało to się nie spodziewałam 😅
Hej. Różnica między moim porodem a ciąża to 5 miesięcy, także miedzy starszakami 14 miesięcy różnicy. Teraz mają 2 lata i rok🤣

reklama
No ja dzis jak na złość czuję się inaczej niż do tej pory (ale może to głową zaczyna się sama nakręcać)- wstałam bez problemu (do tej pory od około 5 dni chodziłam śniętą jak ryba i aż mi się w głowie kręciło), piersi jakieś takie mi się mniej napięte wydają (od transferu nie byłam w stanie się do nich dotknac- takie były nabrzmiale) I jakoś tak mam wrażenie że wracam do "normalnosci" 😔 a co do boli w podbrzuszu to ja dziewczyny permanentnie czuje brzuch 🤦🏼‍♀️ raz gorzej, raz tak do przeżycia. Ale tutaj już to konsultowałam i lekarz powiedział, że niestety bóle brzucha to jeden z objawów ciąży o których niestety niewiele się mówi 😜 takze nie przejmujcie się że to coś złego, po prostu "medialnie" wszyscy skupią się na mdłościach i napiętych piersiach a to jakoś tak zgrabnie wszyscy pomijają
to może być głowa.

No ja dzis jak na złość czuję się inaczej niż do tej pory (ale może to głową zaczyna się sama nakręcać)- wstałam bez problemu (do tej pory od około 5 dni chodziłam śniętą jak ryba i aż mi się w głowie kręciło), piersi jakieś takie mi się mniej napięte wydają (od transferu nie byłam w stanie się do nich dotknac- takie były nabrzmiale) I jakoś tak mam wrażenie że wracam do "normalnosci" 😔 a co do boli w podbrzuszu to ja dziewczyny permanentnie czuje brzuch 🤦🏼‍♀️ raz gorzej, raz tak do przeżycia. Ale tutaj już to konsultowałam i lekarz powiedział, że niestety bóle brzucha to jeden z objawów ciąży o których niestety niewiele się mówi 😜 takze nie przejmujcie się że to coś złego, po prostu "medialnie" wszyscy skupią się na mdłościach i napiętych piersiach a to jakoś tak zgrabnie wszyscy pomijają
Tez czuje cały czas brzuch, mam wzdęcia jakby permanentnie i pobolewa najgorzej wieczorami jakbym mieszkaczke miala jestem pierwszy raz w ciąży ale myśle ze to normalne, nie chce się nakręcać ze się dzieje coś złego poczekam na wizytę :)
Myśle ze musi brzuch bolec, macica rośnie i to chyba to :)

reklama
Do góry