Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Jeszcze Wam powiem, że ledwo co cienie wyszły wczoraj na teście, a ja już chora tzn gardło tak mnie boli że szok. No i czuję mocno podbrzusze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej! To samych cudowności, szczęścia, spokojnej ciąży i uśmiechu każdego dnia!Ja też mam objawy miesiączkowe, czasem mnie trochę na wymioty bierze, ale to chyba stres a nie hormony dziś dla mnie stresujący dzień. Dzień 0, w którym powinien być okres i dziś również moje 30 urodziny. Dostałam najpiękniejszy prezent
jeśli nie masz pewności kiedy doszło do zapłodnienia to policz od dnia ostatniej miesiaczki. W necie jest mnóstwo kalkulatorów i tam możesz wybrać, albo termin owulacji (jesli dokładny znasz) albo termin ostatniej miesiaczki. I wszystko Ci ładnie policzyHej. Powiedzcie mi jeżeli wg moich obliczeń jestem 12-8 dni po zapłodnieniu, to który to tydzień? 3? Byłam dwa razy niedawno w ciąży a już zapomniałam co i jak się liczy czy jak pójdę za ok 2 tyg do lekarza coś zobaczy? Na betę chciałam iść wtorek i czwartek ale zobaczymy jak wyjdzie z dzieciakami
Dziękuję serdecznie! Trzymam bardzo, bardzo za Ciebie kciukiojej! To samych cudowności, szczęścia, spokojnej ciąży i uśmiechu każdego dnia!
Dzięki i wzajemnie. Ja idę po ziemniaki to kupie test w aptece i sobie machnę zanim przyjdzie paczka z testami do paczkomatu. Mnie w każdej ciąży bolał brzuch. W każdej następnej chyba coraz dokuczliwej, choć prawie lata temu myślałam, że umrę z bólu, ale był to objaw zadomawiania się młodegoDobrego dnia dziewczęta i 3mam kciuki za pozytywne wyniki, jesli któraś dzis coś bada