reklama
palmtree
Fanka BB :)
Wiesz, on nie widział w ogóle nic.Ale u Palmtree faktycznie ten zarodek dziwnie wyglądał. Nie było pęcherzyka ciążowego?
Książkowo to chyba powinien być taki pierścionek z brylantem?
Absolutnie nie bronię tamtego lekarza. Sama się zastanawiam po prostu…

palmtree
Prywatnie lekarz widział niby zarodek. Ja nie wiem. Czuję się jak w cyrku.Ale u Palmtree faktycznie ten zarodek dziwnie wyglądał. Nie było pęcherzyka ciążowego?
Książkowo to chyba powinien być taki pierścionek z brylantem?
Absolutnie nie bronię tamtego lekarza. Sama się zastanawiam po prostu…

MamaR
Spokojnie, za tydzień już będzie widać. Ja bym już nic nie bada tylko poszła za tydzień na wizytęPrywatnie lekarz widział niby zarodek. Ja nie wiem. Czuję się jak w cyrku.![]()

Karooola28
Dziewczyny czy na moich zdjęciach widać zarodek?
Czytam to wszystko i sama się zaczynam martwić czy u mnie wszystko Ok…
Byłam na usg w pon wg om 6w1d wg usg 6w3d
Dajcie znać czy coś tam widzicie
Dajcie znać czy coś tam widzicie

Załączniki
vvDomivv
a weź! Ja to się zdenerwowałam, że może mu się odwidziało i że jak jest wynik pozytywny to on się załamałło mamo, czytałam jak ładnie mu to przygotowałaś a on nie skumał...się uśmiałam, choć jakbym tam stała zamiast Ciebie to bym się podirytowała
![]()
Ale faceci tak mają, mój też pewnie by nie załapał jakbym dała test ciążowy, a wynik bety (nawet z zaznaczonymi wartościami) to byłaby dla niego czarna magia![]()

MamaR
U mnie taki był obraz ciąży z zarodkiem poprzednim razem :-) Wg mnie wszystko ok.Dziewczyny czy na moich zdjęciach widać zarodek?
Dajcie znać czy coś tam widzicie![]()
vvDomivv
no i ten lekarz powiedział ze ciąża jest w macicy. A jak sie czujesz? Boli Cie jakoś niepokojąco mocno? Albo masz jakieś plamienia? Jesli nie, to postaraj się wytrzymać do przyszłego tygodniaPrywatnie lekarz widział niby zarodek. Ja nie wiem. Czuję się jak w cyrku.![]()

reklama
spelnicmarzenie
Dziewczyny czytam Wasze wiadomości jak poinformowałyście przyszłych tatusiów to mi się cały dzień buzia cieszy!
A ja kupiłam na szybko smoczek, zapakowałam w pudełko, zaprowadziłam go na plaże i dając mu pudełko powiedziałam „wyciągnij mi żel do rak bo mi się kleją ręce” - spojrzał na mnie jak na głupia, ze mi coś odbija jak już mam PUDEŁKO na żel do rak
otworzył, wyciągnął smoka i patrzył raz na niego raz na mnie (chyba 4 razy) - ja oczywiście płakałam i się śmiałam ze stresu
i mu mówię: jestem w ciazy, na co on zmieszany, nie dochodziło do niego kompletnie nic „ale tak serio, naprawdę, tak?”
po czym wyciągnęłam testy ciążowe!
PS nie pytajcie dlaczego powiedziałam o żelu, nie mam pojęcia - nerwy
A ja kupiłam na szybko smoczek, zapakowałam w pudełko, zaprowadziłam go na plaże i dając mu pudełko powiedziałam „wyciągnij mi żel do rak bo mi się kleją ręce” - spojrzał na mnie jak na głupia, ze mi coś odbija jak już mam PUDEŁKO na żel do rak

PS nie pytajcie dlaczego powiedziałam o żelu, nie mam pojęcia - nerwy