reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Cześć dziewczyny! Dołączam do Was z terminem na 15.03.
Mam już 19-miesięczną córeczkę, w czerwcu dostaliśmy zielone światło na starania o rodzeństwo dla niej i wygląda na to, że udało się od razu. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo moje ostatnie miesiące były serią problemów zdrowotnych zakończonych laparoskopią.
Na usg wybieram się w terminie wskazanym przez lekarza, czyli po weekendzie.

Trzymam kciuki za wszystkie badania, wizyty i życzę miłego wieczorku :-)
cudowne wieści! Witamy Kochana I 3mamy kciuki również za zdrowiutka ciaze 🥰

reklama
Dziewczyny, ja już się stresuję, że zaraz z tej mojej ciąży nic nie będzie 😔 Pobolewa mnie tak dziwnie podbrzusze, a teraz zobaczyłam na papierze 2 takie niteczki ciemne. I już mam negatywne myśli. Wczorajszy test był robiony w 22dc.

Dziewczyny, ja już się stresuję, że zaraz z tej mojej ciąży nic nie będzie 😔 Pobolewa mnie tak dziwnie podbrzusze, a teraz zobaczyłam na papierze 2 takie niteczki ciemne. I już mam negatywne myśli. Wczorajszy test był robiony w 22dc.
To tak niepokoi zaraz. Wierze. Ja wstałam be zbolu piersi i już panika a za chwilę zaczęły mnie bolec.

Ciemne brązowe ?

To tak niepokoi zaraz. Wierze. Ja wstałam be zbolu piersi i już panika a za chwilę zaczęły mnie bolec.

Ciemne brązowe ?
Taka kawa z mlekiem bardziej. Ale od poprzedniego poronienia zrobiło mi się tak, że przed okresem miałam zawsze plamienia i już sobie wkręcam, że mi się zaraz rozkręci. Ech, no nie ma co gdybać. Wizytę mam dopiero 5.08 i będzie to 6/7tc i wiem, że tak będzie najlepiej, ale chyba pójdę wcześniej żeby zobaczyć czy coś tam jest.

reklama
Taka kawa z mlekiem bardziej. Ale od poprzedniego poronienia zrobiło mi się tak, że przed okresem miałam zawsze plamienia i już sobie wkręcam, że mi się zaraz rozkręci. Ech, no nie ma co gdybać. Wizytę mam dopiero 5.08 i będzie to 6/7tc i wiem, że tak będzie najlepiej, ale chyba pójdę wcześniej żeby zobaczyć czy coś tam jest.
Też przed okresem mam zawsze brązowe plamienia i się wtedy rozkręca,ale tu myślę że może kurcze warto by wcześniej pójść do jakiegoś ginekologa ,może beda potrzebne leki jakieś. Nie wiem ,na pewno była byś spokojniejsza

Do góry