reklama
Kiedyś już widziałam podobnie napisane ,aby powtórzyć po 48hwedług twoich norm „wskazana powtórka po 48h”
vvDomivv
Fanka BB :)
o super! To bardzo proszę tam przyciągnąć słoneczko bo my się tam na "Podlesie" w połowie tygodnia wybieramy na przedłużony weekendJa w trakcie pakowania dziś. Jutro jedziemy, jak to moja bratanica mówi „na Podlesie” oby pogoda była, bo pokazuje trochę deszczu.
Troszkę mnie chyba by zaniepokoiło ,że norma od 200 jest od 1tygodnia.Dzisiejsza Beta 4+2 108,90
zlotadziewczyna
No właśnie dziwne te widełki są…Troszkę mnie chyba by zaniepokoiło ,że norma od 200 jest od 1tygodnia.
Lelum
Dziewczyny, apropo bety…tak mysle, dzien przed okresem moja beta wynosila 31.47. Na nastepny dzien byl juz 4+0 czyli 5 tydzien, a norma dla 5 tygodnia zaczyna sie od 217…na pewno tyle nie wynosila w dniu okresu. Oczywiscie przyrosty dalsze dobre i troche “nadgonilo” w liczbach, ale myslicie, ze to oznaka czegos zlego?
vvDomivv
Kochana, do zagnieżdżenia mogło dojść np ciut pozniej niż myślisz, tak samo do samego zapłodnienia- nie stresuj się, jeśli przyrost jest prawidłowy to ja bym się tego trzymała moze ciąża jest po prostu ciut młodsza niż myślisz. Jesli przyrosty ok to po prostu zaczekaj na wizytę u lekarza na pewno będzie okDziewczyny, apropo bety…tak mysle, dzien przed okresem moja beta wynosila 31.47. Na nastepny dzien byl juz 4+0 czyli 5 tydzien, a norma dla 5 tygodnia zaczyna sie od 217…na pewno tyle nie wynosila w dniu okresu. Oczywiscie przyrosty dalsze dobre i troche “nadgonilo” w liczbach, ale myslicie, ze to oznaka czegos zlego?
Pobrałam wynik z diagnostyki i norma taka sama
Z apki wyliczenia z ostatniej miesiączki wychodzi mi 5+3który tydzień?
Załączniki
*anette*
Cześć dziewczyny! Dołączam do Was z terminem na 15.03.
Mam już 19-miesięczną córeczkę, w czerwcu dostaliśmy zielone światło na starania o rodzeństwo dla niej i wygląda na to, że udało się od razu. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo moje ostatnie miesiące były serią problemów zdrowotnych zakończonych laparoskopią.
Na usg wybieram się w terminie wskazanym przez lekarza, czyli po weekendzie.
Trzymam kciuki za wszystkie badania, wizyty i życzę miłego wieczorku :-)
Mam już 19-miesięczną córeczkę, w czerwcu dostaliśmy zielone światło na starania o rodzeństwo dla niej i wygląda na to, że udało się od razu. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo moje ostatnie miesiące były serią problemów zdrowotnych zakończonych laparoskopią.
Na usg wybieram się w terminie wskazanym przez lekarza, czyli po weekendzie.
Trzymam kciuki za wszystkie badania, wizyty i życzę miłego wieczorku :-)
reklama