Helena!
Moderator
miejmy nadzieje, że nie, ale może warto domowy test zrobić.Jejku oby to nie było to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miejmy nadzieje, że nie, ale może warto domowy test zrobić.Jejku oby to nie było to
Ja też 2 razy i nigdy więcej za 2 razem myślałam że umrę. Straciłam przytomność w pracy i przysięgam że nie pamiętam 6 godzin z tego dnia. Miałam 40 stopni gorączki i jakieś plamy na ciele. Dramat...Ja się tylko dwiema dawkami zaszczepilam na covid i więcej nie zamierzam. Po kazdej dawce miałam zakrzepice i operacje na żyły. Trzecia by mnie zabiła chyba bo już nie mam trzeciej nogi
właśnie nie dali nicMyślę że dziecko na tym etapie jest chronione od czynników zewnętrznych. Dali Ci przy RTG ten materiał ochronny na brzuch i krocze? Bo dają takie coś zazwyczaj. To też dodatkowo chroni narządy.
Przed pierwsza ciąża miałam laparoskopie we wrześniu a w cyklu listopadowym zaszłam w ciążę. Niż nie robiłam z tymi bliznami i są praktycznie niewidoczne. Ciąża ich nie rozciagła.
Miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
Przy siusianiu nie powinno Cię nic piec. Może to być infekcja intymna albo zapalenie układu moczowego. Ja bym poszła z tym do ginekologa.Chyba więcej testów nie muszę robić
Dziewczyny dodatkowo mam pytanie.. mam jakaś infekcje albo nie wiem, bo po clotrimazolum nic się nie poprawiło a jak piekło tak piecze.. najgorzej po wysiusianiu czy to tez podchodzi pod wczesna ciąże i takie coś może być?
Obliczyłam sobie, ze ciąża ma 2 tygodnie i 6 dni!
u mnie w ciąży podwójne, spada na łeb na szyję po porodzie na kilka miesięcy.Dziewczyny, a jak wasze libido? Moje jest chyba niżej niż podłoga, jakoś mnie to martwi, bo nigdy nie miałam z tym problemu