Helena!
Moderator
miejmy nadzieje, że nie, ale może warto domowy test zrobić.Jejku oby to nie było to![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miejmy nadzieje, że nie, ale może warto domowy test zrobić.Jejku oby to nie było to![]()
Ja też 2 razy i nigdy więcejJa się tylko dwiema dawkami zaszczepilam na covid i więcej nie zamierzam. Po kazdej dawce miałam zakrzepice i operacje na żyły. Trzecia by mnie zabiła chyba bo już nie mam trzeciej nogi![]()
właśnie nie dali nicMyślę że dziecko na tym etapie jest chronione od czynników zewnętrznych. Dali Ci przy RTG ten materiał ochronny na brzuch i krocze? Bo dają takie coś zazwyczaj. To też dodatkowo chroni narządy.
Przed pierwsza ciąża miałam laparoskopie we wrześniu a w cyklu listopadowym zaszłam w ciążę. Niż nie robiłam z tymi bliznami i są praktycznie niewidoczne. Ciąża ich nie rozciagła.
Miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj![]()
Przy siusianiu nie powinno Cię nic piec. Może to być infekcja intymna albo zapalenie układu moczowego. Ja bym poszła z tym do ginekologa.Chyba więcej testów nie muszę robić
Dziewczyny dodatkowo mam pytanie.. mam jakaś infekcje albo nie wiem, bo po clotrimazolum nic się nie poprawiło a jak piekło tak piecze.. najgorzej po wysiusianiuczy to tez podchodzi pod wczesna ciąże i takie coś może być?
Obliczyłam sobie, ze ciąża ma 2 tygodnie i 6 dni!![]()
u mnie w ciąży podwójne, spada na łeb na szyję po porodzie na kilka miesięcy.Dziewczyny, a jak wasze libido? Moje jest chyba niżej niż podłoga, jakoś mnie to martwi, bo nigdy nie miałam z tym problemu![]()