To chyba za wczesnie na jakiekolwiek skutki. Zarodek zaczął sie wtedy dopiero zagnieżdżać.Dziewczyny.. może która tez tak miała - już się tak zestresowałam ze szok.. wiem, ze to nie jest dobre ale nie wiem co robić
21.06 doszło do zbliżenia (ostatnie przed dzisiejszym dniem gdzie się dowiedziałam ze jestem w ciazy). 28.06 czyli 7 dni po seksie byłam na RTG klatki piersiowej nie miałam bladego pojęcia, ze jestem w ciazy i ze w ogóle mogę być… nie wiem co mam robić wujek Google powiedział bardzo dużo złych rzeczy i teraz wychodzę z siebie..
reklama
vvDomivv
Fanka BB :)
Hej! Ja dzis wizytuje 3mam za Ciebie kciuki!Kto oprócz mnie ma dzisiaj wizytę? Trzymajcie kciuki, żeby było widać zarodek
natala123456
Jak rodziłam swoje dzieciaki to mieliśmy kocura. Był mega agresywny. Jak mu coś nie podpasowalo to gryzł, drapał itp. Bardzo bałam się co będzie jak będzie małe dziecko. Ale obwąchał i… jak tylko mała zapłakała to był przy niej, a jak za długo płakała to chciał nas atakować myśląc chyba ze krzywdę jej robimy. Potem corka mogła z nim robić co chciała jaka jedyna. Jak urodził się syn to nie miał już takiego szczescia, ale nie atakował go, po prostu odchodził jak mały się do niego zbliżałA jak się kociak zachowuje wobec dziecka? zastanawia mnie jaka moja bedzie, bo to mały wariat jest
natala123456
U nas takim „kotkiem” proroczym jest syn ostatnio tez miał mega przypływ miłości do mamy, teraz tez się zaczyna śmieszy mnie to bardzo bo przytula się do brzusia jakby serio czuł ze tam „cos” jest
Helena!
Moderator
cierpliwie daje się męczyć i jak ma dość, to odchodzi.A jak się kociak zachowuje wobec dziecka? zastanawia mnie jaka moja bedzie, bo to mały wariat jest
NieśmiałaCiężarówka
Też się zastanawiam jak moje zwierzaki zareagują na nowego członka rodziny
G
guest-1670404922
Gość
Mojej przyjaciółki pies miał depresję, musieli go leczyć po narodzinach dzieci. W ogóle nie dawała sobie rady z tym że niemowlaki zabierają więcej czasu. Teraz jak dziewczynki są większe to najlepsi przyjaciele. Piesek nie odstępuje ich na krok
Karooola28
Mnie niestety przeziębienie nie opuszcza
Wypocilam się w nocy po wodzionce ale jestem słaba, mam lekka gorączkę (to myśle dobrze bo organizm walczy) jestem właśnie po kolejnej wodzionce- zaraz mi czosnek uszami wyjdzie
Zostałam dzisiaj na HO, wyleze się a jak będzie gorzej to wezmę l4 bo nie mam zamiaru ryzykować
Mam pytanie z innej beczki mam blizny w pępku i pod po laparoskopii z kwietnia, są czerwone/ różowe czym najlepiej smarować żeby zniknęły albo zbladły? Pewnie całkiem nie znikną ale boje sie ze jak nie zacznę czegoś teraz z tym robić to jak zacznie rosnac brzuszek to mi sie wszystko rozejdzie.
Dajcie znać
Wypocilam się w nocy po wodzionce ale jestem słaba, mam lekka gorączkę (to myśle dobrze bo organizm walczy) jestem właśnie po kolejnej wodzionce- zaraz mi czosnek uszami wyjdzie
Zostałam dzisiaj na HO, wyleze się a jak będzie gorzej to wezmę l4 bo nie mam zamiaru ryzykować
Mam pytanie z innej beczki mam blizny w pępku i pod po laparoskopii z kwietnia, są czerwone/ różowe czym najlepiej smarować żeby zniknęły albo zbladły? Pewnie całkiem nie znikną ale boje sie ze jak nie zacznę czegoś teraz z tym robić to jak zacznie rosnac brzuszek to mi sie wszystko rozejdzie.
Dajcie znać
Helena!
Moderator
a na covidka się badałaś? U mnie w bliskim otoczeniu teraz sporo osób choruje. Niektórzy z wakacji przywieźli.Mnie niestety przeziębienie nie opuszcza
Dajcie znać
reklama
spelnicmarzenie
o tez chętnie posłucham o bliźnie!Mnie niestety przeziębienie nie opuszcza
Dajcie znać