reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej, ja jutro wizyta " pęcherzykowa". Beta z dzisiaj 2738, próg 13.6 mega bez szału.
Ja dziś kolejną betę zrobiłam chce zobaczyć czy już przekroczyła 6000. Ostatnio w czwartek miała 2817, więc mam nadzieję ,że ładnie urosła. A przed wizytą jeszcze ostatnią zrobię, bo została mi jedna wykupiona wcześniej także lekki stresik dziś znowu mam
MamaR
Ciekawa jestem co Ci powie na ten progesteron bo u mnie był podobny na początku ciąży. Później nie badalam bo luteine bioreHej, ja jutro wizyta " pęcherzykowa". Beta z dzisiaj 2738, próg 13.6 mega bez szału.
natala123456
tez mam takie myśli w piątek powiedziałam sobie ze sprawdziłam przyrost i jest okey wiec więcej nie sprawdzam a w niedziele już zastanawiałam się czy dzisiaj nie zbadać po 72h nie poszłam, ale już sobie pomyślałam ze pójdę przed wizyta u lekarza… mam nadzieje ze się powstrzymam…Ja dziś kolejną betę zrobiłam chce zobaczyć czy już przekroczyła 6000. Ostatnio w czwartek miała 2817, więc mam nadzieję ,że ładnie urosła. A przed wizytą jeszcze ostatnią zrobię, bo została mi jedna wykupiona wcześniej także lekki stresik dziś znowu mam
Chce_byc_mama_wielu
Mi lekarz w poprzedniej ciąży mówił, że jak jest ciąża to po co mam badać progesteron a miałam 11 i już od 34 dc miałam plamienia. Chyba luteinę dostałam dopiero na ipCiekawa jestem co Ci powie na ten progesteron bo u mnie był podobny na początku ciąży. Później nie badalam bo luteine biore
Bibi89
Pamiętaj że jeśli ciąża jest zdrowa (i nie ma niedomogi lutealnej) to utrzyma się nawet przy niższym progesteronie. Dobrze ze jutro idziesz na kontrole, jeśli lekarz potwierdzić pęcherzyk w macicy to może ale nie musi zalecić suplementacji. Jednak branie progesteronu (bez wskazan) przed uwidocznieniem pęcherzyka w macicy jest nieodpowiedzialne trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę!Mi lekarz w poprzedniej ciąży mówił, że jak jest ciąża to po co mam badać progesteron a miałam 11 i już od 34 dc miałam plamienia. Chyba luteinę dostałam dopiero na ip
Chce_byc_mama_wielu
Dziękuję nie , nie sama na własną rękę nic nie biorę. Rodzinny chciał mi dac luteinę w czwartek, ale powiedziałam że wolę czekać na wtorkowego gina.Pamiętaj że jeśli ciąża jest zdrowa (i nie ma niedomogi lutealnej) to utrzyma się nawet przy niższym progesteronie. Dobrze ze jutro idziesz na kontrole, jeśli lekarz potwierdzić pęcherzyk w macicy to może ale nie musi zalecić suplementacji. Jednak branie progesteronu (bez wskazan) przed uwidocznieniem pęcherzyka w macicy jest nieodpowiedzialne trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę!
palmtree
Dziewczyny, ja dziś na papierze toaletowym miałam takie cienkie niteczki brązowe (2 sztuki). Jestem pełna obaw. Tylko jeden raz a potem śluz był delikatnie opalizujący na jasny różowy kolor, ale musiałam się wpatrywać, bo na pierwszy rzut oka widać nie było. Jutro rano idę do ginekologa. Trzymajcie kciuki, ale mam złe przeczucia.
Jeszcze synek wrócił ze żłobka z informacją, że bostonka panuje i na 99% ją złapał, bo boli go gardło i wydaje mi się, że ma tam kropeczki. Miał już w listopadzie i tak samo się zaczęło.
Jeszcze synek wrócił ze żłobka z informacją, że bostonka panuje i na 99% ją złapał, bo boli go gardło i wydaje mi się, że ma tam kropeczki. Miał już w listopadzie i tak samo się zaczęło.
reklama
Helena!
Moderator
trzymam kciuki, to może być wszystko np. głupie pęknięte naczynko.Dziewczyny, ja dziś na papierze toaletowym miałam takie cienkie niteczki brązowe (2 sztuki). Jestem pełna obaw. Tylko jeden raz a potem śluz był delikatnie opalizujący na jasny różowy kolor, ale musiałam się wpatrywać, bo na pierwszy rzut oka widać nie było. Jutro rano idę do ginekologa. Trzymajcie kciuki, ale mam złe przeczucia.
A bostonki nie przechodzi się tylko raz?