G
reklama
Mythopoeia
Fanka BB :)
A ile miałaś tej bety? Pamiętaj, że ona szybko rośnie i ten 1000 całkiem szybko już jest.Dziewczyny , nie wiem czy pisałam ale pisałam chyba, że mnie boli aż udo od jajnika. Czy któraś z Was przechodziła cp? Tak strasznie się tego boję ,do wtorku chyba z nerwów wylewu dostane. Na IP nie jadę ,już poczekam do lekarza, bo beta jest jeszcze mimo wszystko malutka
Chce_byc_mama_wielu
Miałam przyrost bety z wtorku do czwartku ponad 160%, ale w sumie to jeszcze o niczym nie świadczy
G
guest-1670404922
Gość
No to o co się martwić?! Pięknie rośnieMiałam przyrost bety z wtorku do czwartku ponad 160%, ale w sumie to jeszcze o niczym nie świadczy
NieśmiałaCiężarówka
w ciąży pozamacicznej beta nie przyrastalaby prawidłowo raczej. Ty masz piękne przyrosty. Nie stresuj się na zapas, bo to szkodzi dzieckuMiałam przyrost bety z wtorku do czwartku ponad 160%, ale w sumie to jeszcze o niczym nie świadczy
natala123456
Dziewczyny wiecie jak to jest z tym progesteronem? Może on nieznacznie się wahać? Bo w środę miałam 78,4 a dzisiaj 73,9 i teraz sama już nie wiem.
MamaR
Tak, progesteron wydziela się skokowo, czasem jest go więcej czasem mniej. Takie wartości są jak najbardziej ok. Ja raz tylko badalam i niecałe 13Dziewczyny wiecie jak to jest z tym progesteronem? Może on nieznacznie się wahać? Bo w środę miałam 78,4 a dzisiaj 73,9 i teraz sama już nie wiem.
Marysia1212
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jadę dziś do lekarza wiem że serduszka pewnie nie zobaczę bo tak jak pisałam wcześniej dziś jest 5+0 ale tak się potwornie stresuje jeszcze mam taką nieprzyjemna sytuację w pracy też mnie trochę psychicznie męczy wszystko się kumuluje i nie wiem czy to hormony mną tak targają ale pisze to tu z płaczem nie potrafię się ogarnąć nie wiem co się dzieje
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Ja 12Tak, progesteron wydziela się skokowo, czasem jest go więcej czasem mniej. Takie wartości są jak najbardziej ok. Ja raz tylko badalam i niecałe 13