reklama
Hej Rozgość sięHej
Dołączam się i ja Wstępnie termin na 19 marca Póki co kreseczka to zaledwie cień cienia ale jednak! Za 2 dni powtarzam Ale czas szybko leci, dopiero co dołączyłam do grupy październikowe mamy 2021 a tu już druga pociecha w drodze
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej. To ile będzie miesięcy różnicy między maluchami ? U mnie między straszakami jest 14 miesięcy, ale młodszy ma dopiero 13 miesięcyHej
Dołączam się i ja Wstępnie termin na 19 marca Póki co kreseczka to zaledwie cień cienia ale jednak! Za 2 dni powtarzam Ale czas szybko leci, dopiero co dołączyłam do grupy październikowe mamy 2021 a tu już druga pociecha w drodze
natala123456
Za mnie! Właśnie wróciłam z bety i proga. W Ty kochana proga w jakiej jednostce masz? nmol/l czy ng/ml?Za kogo dzis trzymamy kciukasy?
Lumi94
Hej. To ile będzie miesięcy różnicy między maluchami ? U mnie między straszakami jest 14 miesięcy, ale młodszy ma dopiero 13 miesięcy
U nas będzie 17 miesiecy różnicy
Mam nadzieję, że drugi szkrab będzie podobny do córki, bo aktualnie ma 8 miesięcy i od narodzin do teraz nie odczułam, że mam dziecko takie cudo kochane, wiecznie uśmiechnięta, zdrowa i co najważniejsze - przesypiajaca całe noce Teraz jedynie zaczyna się zabawa bo mała zaczyna powoli chodzić i jest wszędzie Jedynie obawiam się bardzo jak to będzie z poświęcaniem jej czasu bo poprzednia ciążę znosiłam fatalnie
Chce_byc_mama_wielu
Rozumiem doskonale. U mnie z kolei córka mega hnb i tak jest do dzis a tu 5 miesięcy miała i postarałam się o następne synek jest niebo grzeczniejszy, ale za to uparty za tym cycemU nas będzie 17 miesiecy różnicy
Mam nadzieję, że drugi szkrab będzie podobny do córki, bo aktualnie ma 8 miesięcy i od narodzin do teraz nie odczułam, że mam dziecko takie cudo kochane, wiecznie uśmiechnięta, zdrowa i co najważniejsze - przesypiajaca całe noce Teraz jedynie zaczyna się zabawa bo mała zaczyna powoli chodzić i jest wszędzie Jedynie obawiam się bardzo jak to będzie z poświęcaniem jej czasu bo poprzednia ciążę znosiłam fatalnie
Chce_byc_mama_wielu
Ja niestety nieraz tak źle się czułam w ciąży z synem, że zaniedbywałam pewnie corcie, mam do dzisiaj takie wrażenie. Ale jak już jest synek to musi być oby ta ciąża była łaskawa pod względem objawów jak i wynikówU nas będzie 17 miesiecy różnicy
reklama