reklama
HejHej
Dołączam się i jaWstępnie termin na 19 marca
Póki co kreseczka to zaledwie cień cienia ale jednak! Za 2 dni powtarzam
Ale czas szybko leci, dopiero co dołączyłam do grupy październikowe mamy 2021 a tu już druga pociecha w drodze
![]()

Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej. To ile będzie miesięcy różnicy między maluchami ? U mnie między straszakami jest 14 miesięcy, ale młodszy ma dopiero 13 miesięcyHej
Dołączam się i jaWstępnie termin na 19 marca
Póki co kreseczka to zaledwie cień cienia ale jednak! Za 2 dni powtarzam
Ale czas szybko leci, dopiero co dołączyłam do grupy październikowe mamy 2021 a tu już druga pociecha w drodze
![]()

natala123456
Za mnie!Za kogo dzis trzymamy kciukasy?![]()

Lumi94
Hej. To ile będzie miesięcy różnicy między maluchami ? U mnie między straszakami jest 14 miesięcy, ale młodszy ma dopiero 13 miesięcy![]()
U nas będzie 17 miesiecy różnicy

Mam nadzieję, że drugi szkrab będzie podobny do córki, bo aktualnie ma 8 miesięcy i od narodzin do teraz nie odczułam, że mam dziecko

Chce_byc_mama_wielu
Rozumiem doskonale. U mnie z kolei córka mega hnb i tak jest do dzisU nas będzie 17 miesiecy różnicy
Mam nadzieję, że drugi szkrab będzie podobny do córki, bo aktualnie ma 8 miesięcy i od narodzin do teraz nie odczułam, że mam dzieckotakie cudo kochane, wiecznie uśmiechnięta, zdrowa i co najważniejsze - przesypiajaca całe noce
Teraz jedynie zaczyna się zabawa bo mała zaczyna powoli chodzić i jest wszędzie
Jedynie obawiam się bardzo jak to będzie z poświęcaniem jej czasu bo poprzednia ciążę znosiłam fatalnie
![]()

Chce_byc_mama_wielu
Ja niestety nieraz tak źle się czułam w ciąży z synem, że zaniedbywałam pewnie corcie, mam do dzisiaj takie wrażenie. Ale jak już jest synek to musi byćU nas będzie 17 miesiecy różnicy
Mam nadzieję, że drugi szkrab będzie podobny do córki, bo aktualnie ma 8 miesięcy i od narodzin do teraz nie odczułam, że mam dzieckotakie cudo kochane, wiecznie uśmiechnięta, zdrowa i co najważniejsze - przesypiajaca całe noce
Teraz jedynie zaczyna się zabawa bo mała zaczyna powoli chodzić i jest wszędzie
Jedynie obawiam się bardzo jak to będzie z poświęcaniem jej czasu bo poprzednia ciążę znosiłam fatalnie
![]()

reklama