reklama
Ann_
Fanka BB :)
Byla akcja bez rejestracji. W takim centeum. I wiecie co? Kolejka byla na jakies 100-200m no ale poszlam i zapytalam czy, moge bez kolejki skoro jestem w zaawansowanej ciąży. I udalo sie bez czekania. Lacznie. Z papierologia i czekaniem po szczepieniu zeszlo mi max 30minut.
A powiedzcie mi po jakim czasie mialyscie jakies objawy poszczepienne? Np bol reki czy cos innego? Bo nie wiem czego sie spodziewac.
A powiedzcie mi po jakim czasie mialyscie jakies objawy poszczepienne? Np bol reki czy cos innego? Bo nie wiem czego sie spodziewac.
Super że się udało bez kolejki ja ostatnio weszłam bez kolejki do przychodni to kobiety na końcu zaczęły się po mnie wydzieraćByla akcja bez rejestracji. W takim centeum. I wiecie co? Kolejka byla na jakies 100-200m no ale poszlam i zapytalam czy, moge bez kolejki skoro jestem w zaawansowanej ciąży. I udalo sie bez czekania. Lacznie. Z papierologia i czekaniem po szczepieniu zeszlo mi max 30minut.
Mi ból ręki przyszedł jakoś pod wieczór, kilka godzin po szczepieniu. Trzymał jeszcze następnego dnia i koniec
Mąż np po Johnsonie gorączki dostał po 5/6 godzinach i wśród znajomych też po takim czasie się pojawiała.Byla akcja bez rejestracji. W takim centeum. I wiecie co? Kolejka byla na jakies 100-200m no ale poszlam i zapytalam czy, moge bez kolejki skoro jestem w zaawansowanej ciąży. I udalo sie bez czekania. Lacznie. Z papierologia i czekaniem po szczepieniu zeszlo mi max 30minut.
Ann_
ja dostalam Biontech czyli Pfizer bo w ciazy to takie zalecaja. Zreszta J&J to ja bym nie wzielaMąż np po Johnsonie gorączki dostał po 5/6 godzinach i wśród znajomych też po takim czasie się pojawiała.
Po 3 h dostalam bolu ręki, ale taki znosny.
Ja też po pfizerze jestem ale ten ból ręki to norma bo to jakby nie było wbijają się w mięsień to i po grypie boli. Ja się gorączki bałam bo drugą dawkę miałam w 17 TC ale na szczęście obeszło się bezja dostalam Biontech czyli Pfizer bo w ciazy to takie zalecaja. Zreszta J&J to ja bym nie wziela
Po 3 h dostalam bolu ręki, ale taki znosny.
Ann_
to prawda.Ja też po pfizerze jestem ale ten ból ręki to norma bo to jakby nie było wbijają się w mięsień to i po grypie boli. Ja się gorączki bałam bo drugą dawkę miałam w 17 TC ale na szczęście obeszło się bez
reklama
Dziewczyny byłyście jakoś teraz okolice 28/29 tc na usg? Jak pozycja maluchów? Bo u mnie ciągle bez zmian poprzeczna już nawet brzuch mam taki rozjechany bo widać ją w mojej dawnej talii (ją czyli córkę). Zastanawiam się kiedy się obróci, niby jest czas ale położna mówi, że spore dziecko i może być problem.