No to chyba idealny wynik (nie powinno być w mm? ) co Cię martwi?Jedyne co mnie martwi to przeziernosc 1,9cm...
reklama
No właśnie chyba powinno być mm. Zgadzam się z just84 ze to bardzo dobry wynik. U nas wyszło 1.8mm. Chyba powyżej 3mm można zacząć się zastanawiać chociaż to i tak nic pewnego.No to chyba idealny wynik (nie powinno być w mm? ) co Cię martwi?
Sprawdź dobrze w dokumentach jest na bank 1,9mm jeśli tak to idealnie. Całe dziecko czyli CRL jest pewnie ok 6 lub 7 cm więc gdyby przezierność była 2 cm to aż 1/3 całego dzieciaka
Lekarz powiedział ci że to nie jest dobrze? Aż mi się wierzyć nie chce. Dobra przezierność jest do 2,5 mm powyżej jest zwiększone ryzyko
Lekarz powiedział ci że to nie jest dobrze? Aż mi się wierzyć nie chce. Dobra przezierność jest do 2,5 mm powyżej jest zwiększone ryzyko
Ja będąc na badaniach tych 11-14 byłam wg OM w 13+6 czyli tak jakby w ostatnim dniu tego zakresu i już nie widziała tego fałdu karkowego, nie mogła zmierzyć bo ponoć to zanika już po 14 tygodniach a ty nadal masz widoczny? Bo nie pamiętam ile u ciebie tygodni jest.Jedyne co mnie martwi to przeziernosc 1,9cm...
Qruszon
Fanka BB :)
Ginekolog odpisał mi mój prowadzący, ze wynik jest dobry. Nie ma obaw i powodu do niepokoju. Dziś 13+2 i była widocznaNo to chyba idealny wynik (nie powinno być w mm? ) co Cię martwi?
Ja dziś już jestem kłębkiem nerwow dziewczyny wybaczcie
Ps. Jest 1,9 mm macie racje
Qruszon
Fanka BB :)
Właśnie nie wiem w którym tygodniu zanika kochanaJa będąc na badaniach tych 11-14 byłam wg OM w 13+6 czyli tak jakby w ostatnim dniu tego zakresu i już nie widziała tego fałdu karkowego, nie mogła zmierzyć bo ponoć to zanika już po 14 tygodniach a ty nadal masz widoczny? Bo nie pamiętam ile u ciebie tygodni jest.
Bardzo się cieszę, to teraz czas na relaxGinekolog odpisał mi mój prowadzący, ze wynik jest dobry. Nie ma obaw i powodu do niepokoju. Dziś 13+2 i była widoczna
Ja dziś już jestem kłębkiem nerwow dziewczyny wybaczcie
Ps. Jest 1,9 mm macie racje
Ja to byłam trochę poirytowana tym, że zapisują tak pacjentki na ostatnią chwilę a potem mi mówiła, że wg USG dzieciątko starsze i ona już nie widzi tego fałdu karkowego ale zapewniała, że na pewno jest dobrze bo jak jest źle to to poszerzenie się utrzymuje bądź przekształca się coś w rodzaju jakichś obrzęków itd. a jak jest na prawdę to nie wiemWłaśnie nie wiem w którym tygodniu zanika kochana.
Mawinka
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro na 10:30 i się bardzo stresuje. Narzeczony dziwi się bo ma poprzedniej było wszystko dobrze więc czemu teraz miałoby być źle. A ja tak mam, każdą wizyta u gina się stresuje.. I trochę mnie denerwuje takie twierdzenie mojego..przecież przez 4 tygodnie dużo się może zadziać..Nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie, nie wiem jak zasnę Jeszcze do tego gardło zaczęło mnie boleć
reklama
Bo kobieta jakoś inaczej to wszystko przechodzi, ja też się złoszczę bo mój to z typu, że jak się spłodziło to już czym się przejmować.. już tylko pozostało urodzić. A jednak my jakoś bardziej świadomie, przecież na różnych etapach uwidoczniają się różne wady, których wcześniej mogło być jeszcze nie widać...albo nagle serduszko przestaje bić czy tam inne scenariusze kobieta już sobie potrafi wymyślić powód do zmartwień.Hej dziewczyny. Ja mam wizytę jutro na 10:30 i się bardzo stresuje. Narzeczony dziwi się bo ma poprzedniej było wszystko dobrze więc czemu teraz miałoby być źle. A ja tak mam, każdą wizyta u gina się stresuje.. I trochę mnie denerwuje takie twierdzenie mojego..przecież przez 4 tygodnie dużo się może zadziać..Nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie, nie wiem jak zasnę Jeszcze do tego gardło zaczęło mnie boleć
Któraś w was kilka dni temu pisała o dysproporcji na brzuchu, że jest uwypuklenie z jednej strony. Właśnie to mnie obudziło, 16+5 a leżąc na plecach zdecydowanie wzniesienie wielkości jabłka uniosło się z prawej strony i tu odczuwałam fikołki...w pierwszej ciąży tak nie miałam a tu mam łożysko z przodu to może jakoś wyłania się dzidziuś bokami dziwne wrażenie