Imagi_nacja
Fanka BB :)
Bioręróżne kolory u mnie były, jeszcze białe, ciemnoróżowe, szare, czarne, ale muszę powiedzieć że leżą rewelacyjnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bioręróżne kolory u mnie były, jeszcze białe, ciemnoróżowe, szare, czarne, ale muszę powiedzieć że leżą rewelacyjnie
U mnie podobnie, nie az tak, ze po pol dnia, ale na drugi dzien juz musze myc.Witam wszystkie mamy Jestem tutaj nowa również mam termin na marzec. Mam pytanie czy wam rowniez tak przetluszczaja się włosy? Jestem w ciazy po raz drugi i za pierwszym razem miałam piękne lśniące włosy. Teraz to jakiś koszmar ,nie minie pół dnia A ja mam już brudne włosy
nie zauważyłam jakieś nadmiernego przetłuszczania się włosówWitam wszystkie mamy Jestem tutaj nowa również mam termin na marzec. Mam pytanie czy wam rowniez tak przetluszczaja się włosy? Jestem w ciazy po raz drugi i za pierwszym razem miałam piękne lśniące włosy. Teraz to jakiś koszmar ,nie minie pół dnia A ja mam już brudne włosy
Tak, ja tez zaczęłam trochę więcej jeść i mdłości już jakby słabsze .nie zauważyłam jakieś nadmiernego przetłuszczania się włosów
Witam dziewczyny
jak tam samopoczucia ?
ja sobie pomału pichcę obiadek, rybki mi się dziś zachciało i do tego pieczone ziemniaczki z suróweczką
jakieś ciasto jeszcze zrobię, chyba na szybko bananowca bo mam sporo przejrzałych bananów
mąż jeszcze śpi bo całą noc był w pracy, młody poszedł do koleżanki obok i sobie siedzimy z Maniutką (suczka) w kuchni i gotujemy
ostatnio zauważyłam wzrost apetytu, przedtem był jadłowstręt i jedzenie z musu, teraz nadrabiam zaległości
macica się rozrasta, to normalne, mnie też czasem tak boli że muszę nospę braćTak, ja tez zaczęłam trochę więcej jeść i mdłości już jakby słabsze .
A czujecie bóle w macicy? Wczoraj miałam na tyle mocne, ze musiałam wziąć nospe i trochę się przestraszyłam, ale nie było krwawienia ani nic, wiec research pokazał, że to normalne i może już występować