reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Dziękuję. Nie ukrywam, bardzo się martwię. W poprzedniej ciąży w 5+3 miałam 15.4 mm pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 3.7 mm. A teraz 5+6 puste jajo 17.7 mm nawet bez pęcherzyka żółtkowego. :( Dlatego tak się stresuję i jestem pełna czarnych myśli. :( Część mnie ma nadzieję i wierzy, a część to najgorszy czarny scenariusz...
Jutro 7+4. A więc jutro się wszystko wyjaśni.
Spokojnie ciąża , ciąży nie równa 😉 Wszystko będzie dobrze! Moja ciąża też wcześniejsza inaczej przebiegała a tu ciągle coś. Będzie dobrze - innej opcji nie ma 🙂 zarodek ma czas się pojawić późno tak samo jak pęcherzyk żółtkowy. Mogła owulacja się przesunąć 2 dni a to już duża zmiana. Nie myśl źle chociaż wiem że to ciężkie. Ja też ostatnio 15 mm i pustka ale na wszystko jest czas. Czytałam że naprawdę późno może się wszystko pojawić 🙂 lekarz też mi tak mówił.

reklama
Spokojnie ciąża , ciąży nie równa 😉 Wszystko będzie dobrze! Moja ciąża też wcześniejsza inaczej przebiegała a tu ciągle coś. Będzie dobrze - innej opcji nie ma 🙂 zarodek ma czas się pojawić późno tak samo jak pęcherzyk żółtkowy. Mogła owulacja się przesunąć 2 dni a to już duża zmiana. Nie myśl źle chociaż wiem że to ciężkie. Ja też ostatnio 15 mm i pustka ale na wszystko jest czas. Czytałam że naprawdę późno może się wszystko pojawić 🙂 lekarz też mi tak mówił.
Ja miałam cykl stymulowany i dokładnie wiem co do dnia, kiedy była owu, więc nie ma możliwości przesunięcia. :( I to mnie dodatkowo dołuje...
Oby u nas obu zarodek się pojawił!

Ja miałam cykl stymulowany i dokładnie wiem co do dnia, kiedy była owu, więc nie ma możliwości przesunięcia. :( I to mnie dodatkowo dołuje...
Oby u nas obu zarodek się pojawił!
Spokojnie, również dobrze na drugi dzień już mógł się pojawić 🙂 u mnie w środę pęcherzyka brak a w poniedziałek już 15mm pęcherzyk. To się szybko dzieje ❤

Denerwowalam sie dzisiejszymi plamieniami i zrobilam bete oraz progesteron ,progesteron 21.5 czyli średnio ,ale beta bardzo wysoka ,ponad 12340 ,jestem 5+0 ,czyli ponad normę dla tego tygodnia ..postaram sie umówić do ginekologa na jutro bo boje sie ,ze to oznacza cos złego

reklama
Dziękuję. Nie ukrywam, bardzo się martwię. W poprzedniej ciąży w 5+3 miałam 15.4 mm pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 3.7 mm. A teraz 5+6 puste jajo 17.7 mm nawet bez pęcherzyka żółtkowego. :( Dlatego tak się stresuję i jestem pełna czarnych myśli. :( Część mnie ma nadzieję i wierzy, a część to najgorszy czarny scenariusz...
Jutro 7+4. A więc jutro się wszystko wyjaśni.
Wszystko będzie dobrze zobaczysz 🥰

Do góry