reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Właśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie 🙈
My korzystamy póki możemy :) ale też nic u mnie się nigdy nie działo po przytulankach z mężem. Jeśli macie ochotę a się boicie to może podpytaj ginekologa na następnej wizycie czy on widzi jakieś przeciwwskazania
Dziewczyny a przy jakiej becie powinnien być już zarodek i ❤️?
gdzieś kiedyś słyszałam że może być widoczny dopiero przy becie powyżej 10 tys ale nie wiem czy to prawda

reklama
U nas normalnie, ale kochany się zdecydowanie rzadziej, tak jak kiedyś co 2-3 dni tak teraz ras na tydzień, każde z nas podświadomie chyba się boi ale nie as tak żeby całkowicie sobie odmawiać 😁 jak nie ma przeciwwskazań lekarza to nie ma co się stresowac
Nie pytałam o to nawet lekarza, ale w pierwszej ciąży miałam zakaz od 12 tygodnia ciąży ze względu na twardnienie macicy, była dosłownie twarda jak kamień. I teraz chyba już jakoś podświadomie się boimy :(

Co to dzisiaj za dzien... Mi sie tez wlaczyly schizy :( caly czas bylo dobrze psychicznie a dzisiaj rano nerw. Cycki flaki. brzuch i krzyz pobolewa. Nawet wzdec nie mam takich jak zawsze i brzuch bardziej plaski
W czwartek mam wizyte.. Jajo zniose do tego czasu :(
My sie wstrzymujemy ze wspolzyciem do konca 1 trymestru przynajmniej
Tyle bylo staran o maluszka i tyle strat po drodze ze jakby cos sie stalo to bym sobie nie darowala ze sie nie powstrzymalam. Choc latwo nie jest [emoji41]

Co to dzisiaj za dzien... Mi sie tez wlaczyly schizy :( caly czas bylo dobrze psychicznie a dzisiaj rano nerw. Cycki flaki. brzuch i krzyz pobolewa. Nawet wzdec nie mam takich jak zawsze i brzuch bardziej plaski
Tyle bylo staran o maluszka i tyle strat po drodze ze jakby cos sie stalo to bym sobie nie darowala ze sie nie powstrzymalam. Choc latwo nie jest [emoji41]
Dziś mam dokładnie taki sam dzień…. Dramat nie do opisania :/ fatalny dzień

Ja to co rano mam schizy bo cycki mniej bolą. Ale rozkręca się w ciągu dnia.
Te początki to jest jakaś tragedia..

Właśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie 🙈
Ja do wczoraj normalnie działałam i prawie codziennie. Coś tylko wczoraj, po wszystkim różowy śluz mi się pojawił i teraz na razie póki nie wyjaśnię z lekarzem, to się chyba wstrzymam 🤷‍♀️

też mam pierwsza wizytę w czwartek.. Chciałabym moc przyspieszyć czas 😳

reklama
Do góry