Smerfetka94
Fanka BB :)
Wierzę, bardzo chce. Ale nerwy robią swojeWszystko będzie dobrze wierzę w to i ty też powinnaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierzę, bardzo chce. Ale nerwy robią swojeWszystko będzie dobrze wierzę w to i ty też powinnaś
Kochana, musisz się trochę rozluźnić. Ja jak przeżywam jakieś większe emocje to też zaczyna mnie pobolewać brzuch. Myślę, że to kwestia napinania brzucha w takim stresie/złości. Potrzebny Ci spokój.Właśnie się położyłam. Jeszcze z ponad 2 godziny czekania... Nie wiem jak to wytrzymam...
Wiem. Próbuję jakoś odciąć głowę.Kochana, musisz się trochę rozluźnić. Ja jak przeżywam jakieś większe emocje to też zaczyna mnie pobolewać brzuch. Myślę, że to kwestia napinania brzucha w takim stresie/złości. Potrzebny Ci spokój.
Wszystko będzie dobrze, musisz mieć pozytywne nastawienieWiem. Próbuję jakoś odciąć głowę.
Ale po tylu poronieniach, biochemicznych ciężko. Przynajmniej te początki są ciężkie..
Mam to samo dzisiaj,jestem przerazona jestem 5+1Dziewczyny delikatne plamienie dziś zobaczyłam i na papierze ślady krwi czy to oznacza najgorsze ? Co mam robić ?
Skonsultuj się ze swoim ginekologiem koniecznie, jak możesz to idź nawet na wizytę. Jak to brązowe plamienie i bierzesz duphaston, to weź jeden więcej. Staraj się odpoczywać, leżeć. Na pewno wstrzymajcie się ze współżyciem.Mam to samo dzisiaj,jestem przerazona jestem 5+1
My jak na razie normalnieWłaśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie
Ja byłam jakaś godzinę temu ale wyniki maja być dopiero 18-19Właśnie się położyłam. Jeszcze z ponad 2 godziny czekania... Nie wiem jak to wytrzymam...