Miałaś może cukrzycę ciążową?Ja miałam w drugiej ciąży 2 tyg różnicy.Jak się potem okazało synek był duży (5.600) i lekarz stwierdził że od początku to było przyczyną u mnie
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś może cukrzycę ciążową?Ja miałam w drugiej ciąży 2 tyg różnicy.Jak się potem okazało synek był duży (5.600) i lekarz stwierdził że od początku to było przyczyną u mnie
Idealnie moje objawy wymieniłaś piona!
Właśnie nie, tyle razy to sprawdzal i mój lekarz prowadzący i lekarze w szpitalu i za każdym razem cukier wychodzil w normieMiałaś może cukrzycę ciążową?
Skoro był zarodek, to ciąża musi być starsza. Niekompetencję lekarza raczej widać w drugą stronę, czyli jak nie potrafi uwidocznić starszej ciąży. Musiałaś mieć wcześniej owulację. Wiek ciąży sobie wyliczyłaś według OM czy owu? U mnie też jest duża rozbieżność w terminach, ale ja o tym wiedziałam i od początku liczyłam sobie według owu, a USG tylko to potwierdziło.
Czyli jeśli dobrze rozumiem po prostu szybko rósł o to było przyczyną że wg USG wydawało się że ciąża jest starsza ?Ja miałam w drugiej ciąży 2 tyg różnicy.Jak się potem okazało synek był duży (5.600) i lekarz stwierdził że od początku to było przyczyną u mnie
Dokładnie tak mi to wytłumaczono. Poszłam na wizytę niby( według moich wyliczeń) w 7tc a wpisano mi 9 tc w kartę bo tak pokazywało na usg.Czyli jeśli dobrze rozumiem po prostu szybko rósł o to było przyczyną że wg USG wydawało się że ciąża jest starsza ?