reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
@sylwia210295 ja nie lubię właśnie tego spadku energii w pierwszym trymestrze. Totalnie bym tylko leżała. Ale obiad sam się nie zrobi, a dzieci same do szkoły nie pójdą. Ja tak naprawdę wolę rodzic dzieci niż być w ciąży.
Ostatni mój pobyt na porodówce trwał 25 minut. Natomiast w ostatniej ciąży już miałam wiele niefajnych dolegliwości na końcówce 🤷‍♀️
No i tak niestety samo zajście w ciążę nie gwarantuje urodzenia dziecka.
25 MINUT??? Ja kurczę 3 doby rodziłam....

Cześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś. 😊
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło 🥰😍
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone 😊 Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia 🙄
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🤗❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.

Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty ✊ Dawajcie znać 😘
Gratulacje!

Ja też ma dzisiaj wizytę na ok 17.
Nie mogłam spać z nerwów, wstawałam na siku chyba 5 razy. Już mam jakieś schizy, że mnie brzuch w ogóle nie boli...śniło mi się, że pęcherzyk się wchłonął 😱 Jezu dziewczyny jak ja się boje i jak bardzo chce aby ten pęcherzyk nie był pusty tym razem 🙏🙏🙏

Nie mogłam spać z nerwów, wstawałam na siku chyba 5 razy. Już mam jakieś schizy, że mnie brzuch w ogóle nie boli...śniło mi się, że pęcherzyk się wchłonął 😱 Jezu dziewczyny jak ja się boje i jak bardzo chce aby ten pęcherzyk nie był pusty tym razem 🙏🙏🙏
Wszystko będzie dobrze ale w zupełności Cie rozumiem, ja też nie będę spała 2 dni przed wizytą żeby usłyszeć w końcu serduszko ... 😊 koniecznie daj znać

BĘDZIE DOBRZE! Zobaczysz. Zajmij się czymś, żeby nie myśleć i staraj się koncentrować na każdej wykonywanej czynności i odsuwaj zmartwienia od siebie. Ja mam jeszcze miesiąc do wizyty i bym chyba oszalała, gdybym ciągle się zamartwiała (wiem, jak ciężko jest nie mysłeć i się nie martwić).

Ja mam dokładnie to samo. Im bliżej wizyty tym jest gorzej. Panika mnie ogarnia czy napewno jestem w ciąży.

Cześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś. 😊
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło 🥰😍
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone 😊 Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia 🙄
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🤗❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.

Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty ✊ Dawajcie znać 😘
Gratulacje ❤️❤️❤️❤️

reklama
BĘDZIE DOBRZE! Zobaczysz. Zajmij się czymś, żeby nie myśleć i staraj się koncentrować na każdej wykonywanej czynności i odsuwaj zmartwienia od siebie. Ja mam jeszcze miesiąc do wizyty i bym chyba oszalała, gdybym ciągle się zamartwiała (wiem, jak ciężko jest nie mysłeć i się nie martwić).
Ja pracuję ale i tak ciągle myślę. Dopiero mnie złapało tak dzisiaj w nocy wcześniej miałam luz i nadzieję. Nagle jakieś sny....wtf ??? Dzisiaj wiem, że się dowiem i chyba chciałabym to odroczyć w czasie 😂 dopiero dzisiaj wrócił koszmar z początku roku 😱 co to się w tej głowie wyprawia to ja nie wiem 😁

Do góry