Ja tez na 3 marca - dzisiaj 5+6Na którego masz termin ja na 03.03
reklama
25 MINUT??? Ja kurczę 3 doby rodziłam....@sylwia210295 ja nie lubię właśnie tego spadku energii w pierwszym trymestrze. Totalnie bym tylko leżała. Ale obiad sam się nie zrobi, a dzieci same do szkoły nie pójdą. Ja tak naprawdę wolę rodzic dzieci niż być w ciąży.
Ostatni mój pobyt na porodówce trwał 25 minut. Natomiast w ostatniej ciąży już miałam wiele niefajnych dolegliwości na końcówce
No i tak niestety samo zajście w ciążę nie gwarantuje urodzenia dziecka.
Gratulacje!Cześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś.
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku ❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.
Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty Dawajcie znać
Ewi12
Fanka BB :)
Ja też ma dzisiaj wizytę na ok 17.
Nie mogłam spać z nerwów, wstawałam na siku chyba 5 razy. Już mam jakieś schizy, że mnie brzuch w ogóle nie boli...śniło mi się, że pęcherzyk się wchłonął Jezu dziewczyny jak ja się boje i jak bardzo chce aby ten pęcherzyk nie był pusty tym razem
Nie mogłam spać z nerwów, wstawałam na siku chyba 5 razy. Już mam jakieś schizy, że mnie brzuch w ogóle nie boli...śniło mi się, że pęcherzyk się wchłonął Jezu dziewczyny jak ja się boje i jak bardzo chce aby ten pęcherzyk nie był pusty tym razem
Cukierkowa20pare
Wszystko będzie dobrze ale w zupełności Cie rozumiem, ja też nie będę spała 2 dni przed wizytą żeby usłyszeć w końcu serduszko ... koniecznie daj znaćJa też ma dzisiaj wizytę na ok 17.
BĘDZIE DOBRZE! Zobaczysz. Zajmij się czymś, żeby nie myśleć i staraj się koncentrować na każdej wykonywanej czynności i odsuwaj zmartwienia od siebie. Ja mam jeszcze miesiąc do wizyty i bym chyba oszalała, gdybym ciągle się zamartwiała (wiem, jak ciężko jest nie mysłeć i się nie martwić).Ja też ma dzisiaj wizytę na ok 17.
Otylia.
Ja mam dokładnie to samo. Im bliżej wizyty tym jest gorzej. Panika mnie ogarnia czy napewno jestem w ciąży.Ja też ma dzisiaj wizytę na ok 17.
OsnowaM
GratulacjeCześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś.
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku ❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.
Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty Dawajcie znać
reklama
Ewi12
Ja pracuję ale i tak ciągle myślę. Dopiero mnie złapało tak dzisiaj w nocy wcześniej miałam luz i nadzieję. Nagle jakieś sny....wtf ??? Dzisiaj wiem, że się dowiem i chyba chciałabym to odroczyć w czasie dopiero dzisiaj wrócił koszmar z początku roku co to się w tej głowie wyprawia to ja nie wiemBĘDZIE DOBRZE! Zobaczysz. Zajmij się czymś, żeby nie myśleć i staraj się koncentrować na każdej wykonywanej czynności i odsuwaj zmartwienia od siebie. Ja mam jeszcze miesiąc do wizyty i bym chyba oszalała, gdybym ciągle się zamartwiała (wiem, jak ciężko jest nie mysłeć i się nie martwić).