reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Piękny widok! ❤️

Dziewczyny, jak myślicie? Iść jeszcze w piątek na betę? W sobotę nie jest czynne moje laboratorium i zastanawiam się czy warto iść jeszcze raz po 48h 🤔
Ja nie byłam wcale na tym badaniu bety bo nie chce się stresować tym sprawdzę na wizycie czy jest w porządku

reklama
Na pewno i w tym pomożemy 😁

Gratulacje! Witamy w naszym gronie 🥰💕
Dziękuję ♥️
Niestety dzidzi dziś nie widziałam. Lekarz stwierdził że jest piękny pęcherz ale narazie tyle. Mam zdjęcie ♥️
W zeszłym tyg beta 121 po 48h 270
Więc przyrost ok.
Niestety dostałam antybiotyk ponieważ mam bardzo dużo leukocytów w moczu.

Załączniki

• IMG_20210707_123950.jpg
    IMG_20210707_123950.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 83
Mi endokrynolog dała dwa skierowania na betę, jak to powiedziała ,, żeby zobaczyć jak fajnie rośnie" 🤨 Zrobię ostatnią za tydzień przed pierwszą wizytą u gina, ale w sumie nie wiem po co.... Już bym chciała czwartek za tydzień 🥰

Witam.
Ja jestem dziś po pierwszej wizycie u lekarza.
Wg ostatniej miesiączki temin na koniec lutego.
Ale robiłam betę i musiała mi sie owulacja przesunąć bo wg badań to będzie gdzieś 8 marca [emoji846]
Cześć, mnie wg wszystkich aplikacji pokazuje na 8 marca, więc możemy na razie przybić sobie piątkę [emoji6] jutro idę do gina z ciekawości, zobaczymy czy będzie coś widać

U mnie przy pierwszym podejściu kreseczkę zobaczyłam dopiero w dzień okresu czyli 28 dnia ( i chyba przez tydzień codziennie robiłam bo czułam, że się udało 😆) i pomimo, że się oczyscilam w 8 tyg. to długo utrzymywała się beta mimo, że to było tylko puste jajo płodowe bez zarodka ;(
Teraz pojawiła się lekka kreseczka już 4 dni przed planowanym okresem ...i tez nie wiem co z tego wyjdzie ...
Chyba tylko czekać musimy do wizyty u gina 😬 można zwariować ale ani test ani beta nie dam nam 100% pewności....to jedyny moment kiedy chciałabym aby czas szybciej leciał 😆

Miała któraś z was ostatnią miesiączkę 22 maja?
Ja ♥️

reklama
Do góry