Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Piękny dzidzius superDziewczyny, ja dziś po kolejnej wizycie fasolka ma 0,38 cm i bijący serduszko dzis wg OM 6+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny dzidzius superDziewczyny, ja dziś po kolejnej wizycie fasolka ma 0,38 cm i bijący serduszko dzis wg OM 6+0
Czasem czuje lekki bol piersi, a czasem tylko sutki sa wrazliwe.A piersi kłują Cię cały czas czy są przerwy? Nie wiem jak nie oszaleć, przysięgam
niestety na wydruku tym razem nie mam ale lekarz powiedział tylko ze 6 tydzień czyli pewnie młodsza o jakieś 3 dni tak strzelam bo owulacje mialam w 17 dc czyli 3 dni później niż jest podobno książkowoSuper a jaki wiek ciąży wg. USG?
Ja musze poczekac jeszcze dwa tygodnieMarzę o takim widoczku jutro
To myśle ze to normalne Ja się zastanawiam jak to możliwe ze przestały mnie bolec w momencie kiedy się zmartwiłam ze beta za mało przyrasta. Czy głowa ma aż takie znaczenie? MasakraCzasem czuje lekki bol piersi, a czasem tylko sutki sa wrazliwe.
Sprawdziłam i rozmiar dzidziusia sugeruje 6+1 Miałaś owu potwierdzoną USG? Zastanawiam się co zobaczę w 5+5.niestety na wydruku tym razem nie mam ale lekarz powiedział tylko ze 6 tydzień czyli pewnie młodsza o jakieś 3 dni tak strzelam bo owulacje mialam w 17 dc czyli 3 dni później niż jest podobno książkowo
Mysle, ze glowa ma tu duze znaczenie.To myśle ze to normalne Ja się zastanawiam jak to możliwe ze przestały mnie bolec w momencie kiedy się zmartwiłam ze beta za mało przyrasta. Czy głowa ma aż takie znaczenie? Masakra
Mysle, ze glowa ma tu duze znaczenie.czesc dziewczyny ja mam jutro wizytę u lekarza test zrobiony w zeszła sobotę pozytywny zobaczymy czy coś będzie widać. Bety nie robiłam bo po co mam się zamartwiać będzie co ma być
Od poprzedniej wizyty do jutra też musiałam odczekać dwa tygodnie. O dziwo szybko minęły Chyba zasługa forum, bo tu naprawdę dużo się dzieje i żyje się historiami innych i czeka na te newsyJa musze poczekac jeszcze dwa tygodnie