Ja nie byłam wcale na tym badaniu bety bo nie chce się stresować tym sprawdzę na wizycie czy jest w porządkuPiękny widok!
Dziewczyny, jak myślicie? Iść jeszcze w piątek na betę? W sobotę nie jest czynne moje laboratorium i zastanawiam się czy warto iść jeszcze raz po 48h
reklama
Asjunia
Fanka BB :)
Ja pewnie gdybym mialam mozliwosc to bym biegla szybciutko. Ale w kraju gdzie mieszkam takich badan sie nie wykonuje...Ja nie byłam wcale na tym badaniu bety bo nie chce się stresować tym sprawdzę na wizycie czy jest w porządku
DziękujęNa pewno i w tym pomożemy
Gratulacje! Witamy w naszym gronie
Niestety dzidzi dziś nie widziałam. Lekarz stwierdził że jest piękny pęcherz ale narazie tyle. Mam zdjęcie
W zeszłym tyg beta 121 po 48h 270
Więc przyrost ok.
Niestety dostałam antybiotyk ponieważ mam bardzo dużo leukocytów w moczu.
Załączniki
JustLillD
owu potwierdzone tylko przez PCT i testy , czyli by się zgadzałoSprawdziłam i rozmiar dzidziusia sugeruje 6+1 Miałaś owu potwierdzoną USG? Zastanawiam się co zobaczę w 5+5.
Małasyrenka
Mi endokrynolog dała dwa skierowania na betę, jak to powiedziała ,, żeby zobaczyć jak fajnie rośnie" Zrobię ostatnią za tydzień przed pierwszą wizytą u gina, ale w sumie nie wiem po co.... Już bym chciała czwartek za tydzień
Cześć, mnie wg wszystkich aplikacji pokazuje na 8 marca, więc możemy na razie przybić sobie piątkę [emoji6] jutro idę do gina z ciekawości, zobaczymy czy będzie coś widaćWitam.
Ja jestem dziś po pierwszej wizycie u lekarza.
Wg ostatniej miesiączki temin na koniec lutego.
Ale robiłam betę i musiała mi sie owulacja przesunąć bo wg badań to będzie gdzieś 8 marca [emoji846]
U mnie przy pierwszym podejściu kreseczkę zobaczyłam dopiero w dzień okresu czyli 28 dnia ( i chyba przez tydzień codziennie robiłam bo czułam, że się udało ) i pomimo, że się oczyscilam w 8 tyg. to długo utrzymywała się beta mimo, że to było tylko puste jajo płodowe bez zarodka ;(
Teraz pojawiła się lekka kreseczka już 4 dni przed planowanym okresem ...i tez nie wiem co z tego wyjdzie ...
Chyba tylko czekać musimy do wizyty u gina można zwariować ale ani test ani beta nie dam nam 100% pewności....to jedyny moment kiedy chciałabym aby czas szybciej leciał
JaMiała któraś z was ostatnią miesiączkę 22 maja?
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?Cześć, mnie wg wszystkich aplikacji pokazuje na 8 marca, więc możemy na razie przybić sobie piątkę [emoji6] jutro idę do gina z ciekawości, zobaczymy czy będzie coś widać
Betę się bada co 48h, ewentualnie co 72hMi endokrynolog dała dwa skierowania na betę, jak to powiedziała ,, żeby zobaczyć jak fajnie rośnie" Zrobię ostatnią za tydzień przed pierwszą wizytą u gina, ale w sumie nie wiem po co.... Już bym chciała czwartek za tydzień
reklama
Małasyrenka
Wiem, ale ona mówiła, żeby nie badać przyrostu tylko tak po prostu zobaczyć jaka jest Przyrost tylko na samym początku robiłamBetę się bada co 48h, ewentualnie co 72h