reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ja robiłam w odstępie 4 dni i wtedy była widoczna duża różnica....tez musiałam się upewnić 🙈
Bety miałam nie robić ale ja nie mam jeszcze dzieci ;( więc świruje od tego czekania na to USG na którym zobaczę serduszko... 🥰
To też moja pierwsza ciąża (niedługo stuknie mi 32 lata), ale dla pewności wolałam zrobić betę bo chciałam mieć potwierdzenie w pracy, a czekać do 6-7 tygodnia było by dla mnie katorgą 😂

Dobra, zrobiłam, ale nie jestem zadowolona. Myślałam, że będzie mocniejsza kreseczka. Myślicie, że dwa dni różnicy, to może tak być?
Pierwszy robiony 2 dni przed @, drugi w dzień planowanej @.
Dodam, że przy dwóch urodzonych ciążach miałam bardzo wyraźne.
Na drugim już krecha ciemniejsza. U mnie w pierwszej ciąży blada dosłownie blada krecha, kilka dni później już ciemniejsza jak u ciebie i teraz sobie śpi ta kreseczka w łóżeczku [emoji16] Teraz miałam dużo wyraźniejszą kreskę na pierwszym teście.

Tak Was czytam i w sumie to cieszę się, że nie poszłam na betę. Znając siebie jeśli np. byłby dwudniowy przyrost 70% (czyli w normie) to i tak bym przeżywała, że za mało.
A tak to chill i czekam na wizytę

Dziękuję za słowa otuchy 😘

Powiedzcie mi, czy przytulacie się z mężem, czy na razie mają zakaz?
Tulić się wręcz trzeba z tym ze delikatniej 😄 zobaczycie jak pojawi wam się brzuszek. Chlopy będą schizowac i w większości nie będą chcieli się kochac, nie tyle ze nie będziecie się im podobać co będą się bali ze dziecku coś zrobią.... 😂🤣

reklama
Dobra, zrobiłam, ale nie jestem zadowolona. Myślałam, że będzie mocniejsza kreseczka. Myślicie, że dwa dni różnicy, to może tak być?
Pierwszy robiony 2 dni przed @, drugi w dzień planowanej @.
Dodam, że przy dwóch urodzonych ciążach miałam bardzo wyraźne.
Kreseczka sciemniala, więc wydaje się ok. Problem by był, jakby zniknęła. ;) Wszystko będzie dobrze :)

Do góry