Alexz89
Fanka BB :)
Ja znowu mam brak apetytu. Coś bym zjadła ale nie wiem coOj taak akurat ta zmiana mnie cieszy i mogłoby już tak zostać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu mam brak apetytu. Coś bym zjadła ale nie wiem coOj taak akurat ta zmiana mnie cieszy i mogłoby już tak zostać
To też moja pierwsza ciąża (niedługo stuknie mi 32 lata), ale dla pewności wolałam zrobić betę bo chciałam mieć potwierdzenie w pracy, a czekać do 6-7 tygodnia było by dla mnie katorgąJa robiłam w odstępie 4 dni i wtedy była widoczna duża różnica....tez musiałam się upewnić
Bety miałam nie robić ale ja nie mam jeszcze dzieci ;( więc świruje od tego czekania na to USG na którym zobaczę serduszko...
Na drugim już krecha ciemniejsza. U mnie w pierwszej ciąży blada dosłownie blada krecha, kilka dni później już ciemniejsza jak u ciebie i teraz sobie śpi ta kreseczka w łóżeczku [emoji16] Teraz miałam dużo wyraźniejszą kreskę na pierwszym teście.Dobra, zrobiłam, ale nie jestem zadowolona. Myślałam, że będzie mocniejsza kreseczka. Myślicie, że dwa dni różnicy, to może tak być?
Pierwszy robiony 2 dni przed @, drugi w dzień planowanej @.
Dodam, że przy dwóch urodzonych ciążach miałam bardzo wyraźne.
Ja mam 34 ale dopiero włączył mi się instynkt 6 mcy temuTo też moja pierwsza ciąża (niedługo stuknie mi 32 lata), ale dla pewności wolałam zrobić betę bo chciałam mieć potwierdzenie w pracy, a czekać do 6-7 tygodnia było by dla mnie katorgą
O to chciałam już wczoraj Was też zapytaćDziękuję za słowa otuchy
Powiedzcie mi, czy przytulacie się z mężem, czy na razie mają zakaz?
Przytulamy póki dobrze się czuje i brzuch nie przeszkadzaDziękuję za słowa otuchy
Tulić się wręcz trzeba z tym ze delikatniej zobaczycie jak pojawi wam się brzuszek. Chlopy będą schizowac i w większości nie będą chcieli się kochac, nie tyle ze nie będziecie się im podobać co będą się bali ze dziecku coś zrobią....Dziękuję za słowa otuchy
Kreseczka sciemniala, więc wydaje się ok. Problem by był, jakby zniknęła. Wszystko będzie dobrzeDobra, zrobiłam, ale nie jestem zadowolona. Myślałam, że będzie mocniejsza kreseczka. Myślicie, że dwa dni różnicy, to może tak być?
Pierwszy robiony 2 dni przed @, drugi w dzień planowanej @.
Dodam, że przy dwóch urodzonych ciążach miałam bardzo wyraźne.