reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

oj można, a ona jest mistrzem, czasem jak coś palnie, to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać .... jak usłyszała że jestem w ciąży to palnęła takim tekstem
cytuje "czy myśmy zwariowali z tą ciążą, boże jaka to będzie różnica wieku 10 lat"
chodziło o Nikosia i maluszka ...... jakby głupia baba nie wiedziała że po Nikosiu były 2 ciąże i obie nieudane, nawet Nikoś sie wkurzył i zapytał czy ta babcia Halinka zwariowała :rolleyes2:
od tego momentu nawet nie rozmawiałam z nią, o pojechaniu do niej nie wspomnę .... długo tam mnie nie zobaczy ....

o co chodzi z tym prywatnym forum bo już kolejny raz ktoś o to pyta ?
Nie jesteś sama, chyba prawie każda teściowa taka jest, no może z jakimiś wyjątkami. Moja jeszcze nie wie o ciazy, ale mamy budowę domu od roku i ciągle gada że za duży bo nas dwóch, jakby dobrze wiedziała że cały czas się staramy o dziecko ale, szkoda gadać o nich 😂

reklama
Nie jesteś sama, chyba prawie każda teściowa taka jest, no może z jakimiś wyjątkami. Moja jeszcze nie wie o ciazy, ale mamy budowę domu od roku i ciągle gada że za duży bo nas dwóch, jakby dobrze wiedziała że cały czas się staramy o dziecko ale, szkoda gadać o nich 😂
dokładnie, szkoda gadać ....
ja na moją teściówkę mówię Raszpla, pasuje jak ulał 😂
ciekawe jak tam Ania po usg ???

Hej. :) W jakim jesteście tygodniu i jak się czujecie aktualnie? Jakie dolegliwości są z Wami?
hej :)
ja 9t2d, ogólnie ok, nic już mnie nie boli, mdłości i wymioty się skończyły, podbrzusze ćmi mnie ale to normalne, jak zaczyna mocniej to biorę nospę, jedynie senność .....
aaaa i wkurza mnie to, że moja wydajność spadła o połowę jeśli chodzi o pracę i zajęcia w domu, przedtem pewnych rzeczy nie odpuściłam, musiały być zrobione i koniec kropka a teraz jak czuję że już jestem padnięta to kładę się i odpoczywam
no i ostatnio zauważyłam że jak długo połażę np. jestem na zakupach w centrum handlowym i chce połazić po galerii po sklepach z ciuchami to mi chodzenie jakoś wolniej idzie, ciągnie mnie podbrzusze, pachwiny, przedtem mąż się śmiał, że ze mną nie lubi chodzić po sklepach bo ja latam jak gęś wyścigowa a teraz zwolniłam obroty 😂

U mnie 11 tyd ogólnie dobrze tylko brzuch I ledzwia bola. Senność niesamowita i słaba wydajność w obowiązkach domowych. I mega stres co dalej

reklama
Do góry