JustLillD
Fanka BB :)
super wieści nasze szkraby z USG idą łeb w łebHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wieści nasze szkraby z USG idą łeb w łebHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
o takie granty trzeba wystapicJasne, pod tym względem nie ma wątpliwości Po prostu ciekawi mnie dlaczego akurat Śląsk, pewnie inne województwa też chętnie by dołączyły.
ktoś pewnie coś takiego wymyślił na Śląsku i złożył o dofinansowanie takiego projektu i tak zostałoZ czego to wynika ktoś wie?
Dzięki, to ja się chyba łapie po poronieniu.jak jest wskazanie to kazdy gin ktory ma podpisana umowe czy to w luxmedzie czy prywatnie moze wystawic takie skierownaie
ja dostalam dwa jedno wlasnie z luxmedu i jedo od mojej ginki
U mnie to druga ciąża, mam już synka. W pierwszej ciąży też mi się napinała macica i przez to skracała mi się szyjka, ale dopiero od 12 tygodnia, a w tej ciąży już teraz... To Twoja pierwsza ciąża? Wspominałaś o poronieniu, wiesz jaka była jego przyczyna? Progesteron już bierzesz, prawda?A to twoja 1 ciaza?Chcialabym aby to nasze poswiecenie i stres w koncu zaowocowalo pozytywnie czego sobie i tobie życzę.
Mam corke 4 letnia i teraz nie sadzilam ze bedzie tak pod gore...poronilam juz w 5 tygodniu samoistnie i w 15 tygodniu ciaza blizniacza takze stres teraz mam ogromny wiec jak znow cos jest nie donkca tak jak byc powinno to mam czarne mysli a chcialabym myslec pozytywnieU mnie to druga ciąża, mam już synka. W pierwszej ciąży też mi się napinała macica i przez to skracała mi się szyjka, ale dopiero od 12 tygodnia, a w tej ciąży już teraz... To Twoja pierwsza ciąża? Wspominałaś o poronieniu, wiesz jaka była jego przyczyna? Progesteron już bierzesz, prawda?
Oj kochana, współczuję. Twój stres jest zupełnie zrozumiały. Niestety nie mamy na to zbyt dużego wpływu. Musimy brać leki, wypoczywać i wierzyć, że będzie dobrze. Reszta już w rękach Boga.Mam corke 4 letnia i teraz nie sadzilam ze bedzie tak pod gore...poronilam juz w 5 tygodniu samoistnie i w 15 tygodniu ciaza blizniacza takze stres teraz mam ogromny wiec jak znow cos jest nie donkca tak jak byc powinno to mam czarne mysli a chcialabym myslec pozytywnie
Mam cicha nadzieje ze bedzie ok.jezeli pojde na wizyte to sie odezwe.wypoczywaj i duzo zdrowka!Oj kochana, współczuję. Twój stres jest zupełnie zrozumiały. Niestety nie mamy na to zbyt dużego wpływu. Musimy brać leki, wypoczywać i wierzyć, że będzie dobrze. Reszta już w rękach Boga.
Daj znać i też wypoczywaj!Mam cicha nadzieje ze bedzie ok.jezeli pojde na wizyte to sie odezwe.wypoczywaj i duzo zdrowka!