Ja piję dużo wody z cytryną - trochę pomagaDziewczyny u mnie 6+5 megaaaaa dużo białego śluzu i mega mdłości, już nie wiem co mam ze sobą zrobić Imbir już nie pomaga, jak sobie radzicie z mdłościami ?
reklama
Alanyaaa
Fanka BB :)
Z innej beczki, zakupiłam sokowirówkę! Będę robić soki,głównie z warzyw. Myślę że to będzie super sposób na moje śniadania, bo do 11 nie jestem w stanie nic przełknąć, a na nogach jestem od 6.30... i przy okazji witaminki. Dla chłopczyka lub dziewczynki
wesola_mamusia
Skandal,to jest to, że żyjemy w takim zanieczyszczonym środowisku, że guzki w tarczycy można sprzedawać na bazarach w całym kraju. Powinni mam płacić za pobyt nad morzem.Aaaaa
Aaaa rozumiem. Skandal, powinno być dla wszystkich
jak zjadlam to juzmi sie wymiotowac nie chcialo ale mdlosci trzymalySpróbuję zatem rano coś zjeść, puścić pawia i przyobserwuje czy będzie lepiej... Bo mnie trzyma cały dzień , od samego rana i dokąd pójdę spać. Z małymi przerwami (wtedy jem)
wstawalam rano i bez jedzenia chodzilam jakies 15-20 min i z marszu lecialam do lazienki a potem juz caly dzien nic mi nie bylo
Kasia_Der
tak, tez mam podobnie - mdłości przez cały dzień, momentami trochę lepiej. Od kiedy zaczęłam pilnować, żeby wymuszać jedzenie częściej (np. dosłownie 2cm3 chleba tuz przed snem i po wstaniu), jest nieco lepiej. A z kolei przez ostatnie dwa dni było mi dobrze i po raz pierwszy od 2 tyg. zjadłam normalny obiad - to już zdążyłam się zmartwić czy aby wszystko w porządku mdłości już wróciły i najwyraźniej tak źle i tak niedobrzeSpróbuję zatem rano coś zjeść, puścić pawia i przyobserwuje czy będzie lepiej... Bo mnie trzyma cały dzień , od samego rana i dokąd pójdę spać. Z małymi przerwami (wtedy jem)
J
julianap
Gość
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Miałam 25 i poszłam z NFZ bo powiedziałam że mam ciężkie schorzenia genetyczne w rodzinie coś wymyśliszZeby dostac skierowanie na NFZ trzeba chyba byc po 35 roku? Bez tego chyba nie ma szans? Mam 31 lat
Cukierkowa20pare
No Kochana gratuluje ja mam z usg 8+1 nasze maluchy to rówieśniki ile cm ma dzidzia?Hej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
Marzenaaa12
Ale cudny widok aż Ci zazdroszczę ja musze do 30.07 czekać na wizytęHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Cuuudowny maluch ❤❤❤ zdjęć fantastyczne bardzo się cieszę że wizyta udanaHej,
Wróciłam z wizyty