reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny ja już nie mogę. Jak nadchodzi wieczór to się zaczyna 🤢 czuję się jak na kacu alkoholowym jak cały świat wiruje. Niedobrze mi, głowa boli, nawet zasnąć ciężko. Matko ile tak będzie 😪😓 na tv, telefon nawet patrzeć nie mogę. Wpadam poczytać tylko wizyty i od razu się wyłączam z życia i czekam na sen jak na zbawienie 😖

A masz może tyłozgięcie macicy? Wtedy na przykład może być taki kształt.

Od wczoraj leżę i wstaję tylko na siku i inaczej się czuję. Wcześniej miałam brzuch ciągle napięty, nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy. U mnie pęcherzyk jest jeszcze nisko osadzony, przy szyjce macicy, więc tym bardziej takie zalecenia. Może u Ciebie jest dobrze osadzony, dlatego nic nie mówili. Czytałam też, że jeżeli zarodek ma już bijące serduszko to kształt pęcherzyka nie ma znaczenia. No i większość historii, które ja czytałam skończyły się dobrze :)
Dzieki za pocieszenie😌 ja to sie juz na nic nie nastawiam. Mam jeszcze do innego ginekologa na poniedzialek
A masz może tyłozgięcie macicy? Wtedy na przykład może być taki kształt.

Od wczoraj leżę i wstaję tylko na siku i inaczej się czuję. Wcześniej miałam brzuch ciągle napięty, nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy. U mnie pęcherzyk jest jeszcze nisko osadzony, przy szyjce macicy, więc tym bardziej takie zalecenia. Może u Ciebie jest dobrze osadzony, dlatego nic nie mówili. Czytałam też, że jeżeli zarodek ma już bijące serduszko to kształt pęcherzyka nie ma znaczenia. No i większość historii, które ja czytałam skończyły się dobrze :)
Dzieki droga za pocieszenie 😌choc ja to sie na nic nie nastawiam wole sie mile zaskoczy niz na odwrot.mam jeszcze wizyte u innego gina ktory ma lepszy sprzet wzesniej juz umowina i chyba pojde dla swietego spokoju. A ty kiedy masz do kontroli?

podejrzewam ze jakis grant dostali na kilkuletnie badania
zobacz jaka ogromna baza danych do opracowania skoro badaja wszystkie kobiety nie zaleznie od wskazan :)
robienie opracowan badawczych tylko na populacji kobiet ktore maja wskazania sa niemiarodajne i bezsensu :)
Jasne, pod tym względem nie ma wątpliwości :D Po prostu ciekawi mnie dlaczego akurat Śląsk, pewnie inne województwa też chętnie by dołączyły.

Dzieki za pocieszenie😌 ja to sie juz na nic nie nastawiam. Mam jeszcze do innego ginekologa na poniedzialek

Dzieki droga za pocieszenie 😌choc ja to sie na nic nie nastawiam wole sie mile zaskoczy niz na odwrot.mam jeszcze wizyte u innego gina ktory ma lepszy sprzet wzesniej juz umowina i chyba pojde dla swietego spokoju. A ty kiedy masz do kontroli?
Ja też się na nic nie nastawiam, bo wiem, że może być różnie, nie chcę sobie robić nadziei. Ale u Ciebie sytuacja jest lepsza niż u mnie 🙂 kontrolę mam w następny czwartek, do tego czasu mam leżeć i łykać progesteron jak cukierki.

reklama
Ja też się na nic nie nastawiam, bo wiem, że może być różnie, nie chcę sobie robić nadziei. Ale u Ciebie sytuacja jest lepsza niż u mnie 🙂 kontrolę mam w następny czwartek, do tego czasu mam leżeć i łykać progesteron jak cukierki.
A to twoja 1 ciaza?Chcialabym aby to nasze poswiecenie i stres w koncu zaowocowalo pozytywnie czego sobie i tobie życzę.😌

Do góry