J
julianap
Gość
Wrzuciłam foto, nie chciało się coś dodać wcześniej CRL 1.76 cmNo Kochana gratuluje ja mam z usg 8+1 nasze maluchy to rówieśniki ile cm ma dzidzia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuciłam foto, nie chciało się coś dodać wcześniej CRL 1.76 cmNo Kochana gratuluje ja mam z usg 8+1 nasze maluchy to rówieśniki ile cm ma dzidzia?
zazdroszczęHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
Dzieki za pocieszenie ja to sie juz na nic nie nastawiam. Mam jeszcze do innego ginekologa na poniedzialekA masz może tyłozgięcie macicy? Wtedy na przykład może być taki kształt.
Od wczoraj leżę i wstaję tylko na siku i inaczej się czuję. Wcześniej miałam brzuch ciągle napięty, nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy. U mnie pęcherzyk jest jeszcze nisko osadzony, przy szyjce macicy, więc tym bardziej takie zalecenia. Może u Ciebie jest dobrze osadzony, dlatego nic nie mówili. Czytałam też, że jeżeli zarodek ma już bijące serduszko to kształt pęcherzyka nie ma znaczenia. No i większość historii, które ja czytałam skończyły się dobrze
Dzieki droga za pocieszenie choc ja to sie na nic nie nastawiam wole sie mile zaskoczy niz na odwrot.mam jeszcze wizyte u innego gina ktory ma lepszy sprzet wzesniej juz umowina i chyba pojde dla swietego spokoju. A ty kiedy masz do kontroli?A masz może tyłozgięcie macicy? Wtedy na przykład może być taki kształt.
Od wczoraj leżę i wstaję tylko na siku i inaczej się czuję. Wcześniej miałam brzuch ciągle napięty, nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy. U mnie pęcherzyk jest jeszcze nisko osadzony, przy szyjce macicy, więc tym bardziej takie zalecenia. Może u Ciebie jest dobrze osadzony, dlatego nic nie mówili. Czytałam też, że jeżeli zarodek ma już bijące serduszko to kształt pęcherzyka nie ma znaczenia. No i większość historii, które ja czytałam skończyły się dobrze
No właśnie teraz zobaczylam, ale super piękny jestWrzuciłam foto, nie chciało się coś dodać wcześniej CRL 1.76 cm
No to masz odpowiedź, w województwie śląskim badania prenatalne są refundowane z Unii Europejskiej reszta Polski musi płacić niestetyDokładnie, Katowice
Jasne, pod tym względem nie ma wątpliwości Po prostu ciekawi mnie dlaczego akurat Śląsk, pewnie inne województwa też chętnie by dołączyły.podejrzewam ze jakis grant dostali na kilkuletnie badania
zobacz jaka ogromna baza danych do opracowania skoro badaja wszystkie kobiety nie zaleznie od wskazan
robienie opracowan badawczych tylko na populacji kobiet ktore maja wskazania sa niemiarodajne i bezsensu
Ja też się na nic nie nastawiam, bo wiem, że może być różnie, nie chcę sobie robić nadziei. Ale u Ciebie sytuacja jest lepsza niż u mnie kontrolę mam w następny czwartek, do tego czasu mam leżeć i łykać progesteron jak cukierki.Dzieki za pocieszenie ja to sie juz na nic nie nastawiam. Mam jeszcze do innego ginekologa na poniedzialek
Dzieki droga za pocieszenie choc ja to sie na nic nie nastawiam wole sie mile zaskoczy niz na odwrot.mam jeszcze wizyte u innego gina ktory ma lepszy sprzet wzesniej juz umowina i chyba pojde dla swietego spokoju. A ty kiedy masz do kontroli?
No to masz odpowiedź, w województwie śląskim badania prenatalne są refundowane z Unii Europejskiej reszta Polski musi płacić niestety
A to twoja 1 ciaza?Chcialabym aby to nasze poswiecenie i stres w koncu zaowocowalo pozytywnie czego sobie i tobie życzę.Ja też się na nic nie nastawiam, bo wiem, że może być różnie, nie chcę sobie robić nadziei. Ale u Ciebie sytuacja jest lepsza niż u mnie kontrolę mam w następny czwartek, do tego czasu mam leżeć i łykać progesteron jak cukierki.