MoniaJ2424
Fanka BB :)
Hej, 5 tydz i zauważyłam na majtkach brunatną plamke. Podczas podcierania bardziej czerwony ten kolor...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superJest pęcherzyk ciążowy 9mm i ciałko żółtkowe 3mm.
W przyszłym tygodniu mogę sobie ponowić usg i obejrzeć już serce
Tak Jednak stres jest nadal. Ten tydzień będzie chyba taki decydujacy czy wszystko będzie ok...super
No gratuluje kolejna super wiadomośćJest pęcherzyk ciążowy 9mm i ciałko żółtkowe 3mm.
Dziękuję Oby tylko już dobre byly..No gratuluje kolejna super wiadomość
Hej, 5 tydz i zauważyłam na majtkach brunatną plamke. Podczas podcierania bardziej czerwony ten kolor...
A super juz widacHej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
To było jednorazowe? Czy się powtórzyło? Jeżeli by się powtórzyło z większą ilością, to bym pojechała na IP.Hej, 5 tydz i zauważyłam na majtkach brunatną plamke. Podczas podcierania bardziej czerwony ten kolor...
Super! To czekamy na wizytę za tydzień!Jest pęcherzyk ciążowy 9mm i ciałko żółtkowe 3mm.