To też masz tak jak ja mi kazał przyjsc za 10 dni by już można było posłuchać serduszkaTak Jednak stres jest nadal. Ten tydzień będzie chyba taki decydujacy czy wszystko będzie ok...
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też masz tak jak ja mi kazał przyjsc za 10 dni by już można było posłuchać serduszkaTak Jednak stres jest nadal. Ten tydzień będzie chyba taki decydujacy czy wszystko będzie ok...
Oglądać....na tym etapie słuchanie nie jest wskazane dla płodu.To też masz tak jak ja mi kazał przyjsc za 10 dni by już można było posłuchać serduszka
Wow...czyli tak teraz wygląda mój szkrab ciekawe jak u mnie będzie widać - będę już wtedy w 9+1Hej,
Wróciłam z wizyty
U mojego maluszka wszystko dobrze ❤❤❤ Rośnie pięknie Z OM mam dzisiaj 8+3, natomiast z usg wyszło 8+2.
a przypomnisz mi proszę w którym tygodniu jesteś?Dziękuję Oby tylko już dobre byly..
SuperJest pęcherzyk ciążowy 9mm i ciałko żółtkowe 3mm.
W przyszłym tygodniu mogę sobie ponowić usg i obejrzeć już serce
Mi właśnie pawik rano pomógł jest lepiej cały dzieńSpróbuję zatem rano coś zjeść, puścić pawia i przyobserwuje czy będzie lepiej... Bo mnie trzyma cały dzień , od samego rana i dokąd pójdę spać. Z małymi przerwami (wtedy jem)
Raczej nic nie boli, zestresowalam sie troche lecz staram sie nie napinac brzuchaA masz jakieś bóle, skurcze brzucha? Dzisiaj na wizycie lekarz mi powiedział, ze plamienia na początku ciąży są normalne i często się zdarzają. Ja miałam przez około tydzień, jest wszystko ok. Chociaż niestety one mogą oznaczać wszystko zarówno zagnieżdżenie, krwiak, problemy hormonalne, poronienie jak i nie znajduje się przyczyny. Obserwuj się i jak się nasilą czy pojawi się ból udaj się do lekarza.
Jest pęcherzyk ciążowy 9mm i ciałko żółtkowe 3mm.
W przyszłym tygodniu mogę sobie ponowić usg i obejrzeć już serce
Według OM 6t1d dzisiaja przypomnisz mi proszę w którym tygodniu jesteś?
CzekamyUff! A tak czekam na wieści od Ciebie już wczoraj. Jak dobrze, że napisałaś!
Zatem czekamy na serduszko.