reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

He he, ja chyba też muszę wygrzebać z głębi szafy swoje sexy wdzianka 😂
I własnie z tego powodu tez sobie chwalę te moje pernamentne kreski na powiekach. Czlowiek umalowany, +10 do pewnosci siebie i nie rozmazują się podczas zabawy i można pozbiej isc spac i nie przejmować się gębą 🙈

reklama
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊Zobacz załącznik 1383159
Dziękujemy 😊 Też życzymy Nelci wszystkiego co najlepsze 🎂🎉🥳

Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊Zobacz załącznik 1383159
Że Nelka tych gumek nie sciąga. Anastazja wszystko już co ma we włosach wyciągnie, spinki, gumki..

Hahaha. Ja to brzuchem się przejmuje 😂😂więc rzesiwo, brwi zrobione 😂 tuszuje się 😂😂
Odciagasz uwage od brzucha, tak? Tez obieram tą taktyke 😂😂😂 albo gasze swiatlo wszedzie 😂😂😂
Ale widzę, że dzisiaj mam wolne od obowiązków małżeńskich, bo luby z moim tatą sobie bimberek z herbatką popijają, a mam zasade, że po alkoholu NIET, bo za długo mu schodzi i nie lubie tak 🙈

Hehe i jak człowiek ma iść spać jak tutaj takie dyskusje:)
Ja akurat mam wolne bo męża nie ma więc nie muszę się przejmować i 'tuszować"🤣
Ej, ale pamietacie jak sie pragnelo wszelakich zblizeń jak sie mialo naście lat? A teraz co 😂 czasami czlowiek aż przewraca oczami, ze trzeba 😂 nie mowie ze za kazdym razem, ale czasem sie zdarzy 😂

reklama

Nelciu, nasza forumowa gwiazdeczko - rośnij zdrowo, niech los przynosi ci w życiu same mile niespodzianki!! 🎊🎂🥳

Pati, dla ciebie gratulacje! Rok temu cholernie trudny poród ale za to teraz dumna mama rocznej Córeczki ❤️

Dziewczyny....chyba wróci do nas Wasza stara koleżanka:)
Pisała na grupie jak byłyście w ciąży i zaraz po porodzie:)
Tylko chyba się wstydzi...sorry @Pollyanna1 😙

A witamy, witamy 😁

U nas dzisiaj bylby dzień o cycku i powietrzu, gdyby nie kolacja. A najlepsze jest to, ze Bartuś nie chciał jeść sam, nie chciał być karmiony przeze mnie lyb męża tylko przez (prawie) trzyletnią siostrę 😂 i ta dzielna trzylatka po chwilowym fochu (ale to standard, bo teraz początkowe fochy są na wszystko) karmiła Bartka 🤗 cudny widok!

Do góry