I własnie z tego powodu tez sobie chwalę te moje pernamentne kreski na powiekach. Czlowiek umalowany, +10 do pewnosci siebie i nie rozmazują się podczas zabawy i można pozbiej isc spac i nie przejmować się gębąHe he, ja chyba też muszę wygrzebać z głębi szafy swoje sexy wdzianka
reklama
Dziękujemy Też życzymy Nelci wszystkiego co najlepszeSpóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii Zobacz załącznik 1383159
Wiesz co? W takich chwilach to faceci też raczej nie przejmują się naszą gębąI własnie z tego powodu tez sobie chwalę te moje pernamentne kreski na powiekach. Czlowiek umalowany, +10 do pewnosci siebie i nie rozmazują się podczas zabawy i można pozbiej isc spac i nie przejmować się gębą
Mary2094
Fanka BB :)
Że Nelka tych gumek nie sciąga. Anastazja wszystko już co ma we włosach wyciągnie, spinki, gumki..Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii Zobacz załącznik 1383159
Mary2094
No u nas ostatnio podziałałyHe he, ja chyba też muszę wygrzebać z głębi szafy swoje sexy wdzianka
Ale ja się przejmuję! gębą, tuszą, wszystkim az skupic sie na robocie cięzko, wiec chociaz niech mi gęba jakos wygladaWiesz co? W takich chwilach to faceci też raczej nie przejmują się naszą gębą
Hahaha. Ja to brzuchem się przejmuje więc rzesiwo, brwi zrobione tuszuje sięAle ja się przejmuję! gębą, tuszą, wszystkim az skupic sie na robocie cięzko, wiec chociaz niech mi gęba jakos wyglada
Odciagasz uwage od brzucha, tak? Tez obieram tą taktyke albo gasze swiatlo wszedzieHahaha. Ja to brzuchem się przejmuje więc rzesiwo, brwi zrobione tuszuje się
Ale widzę, że dzisiaj mam wolne od obowiązków małżeńskich, bo luby z moim tatą sobie bimberek z herbatką popijają, a mam zasade, że po alkoholu NIET, bo za długo mu schodzi i nie lubie tak
Ej, ale pamietacie jak sie pragnelo wszelakich zblizeń jak sie mialo naście lat? A teraz co czasami czlowiek aż przewraca oczami, ze trzeba nie mowie ze za kazdym razem, ale czasem sie zdarzyHehe i jak człowiek ma iść spać jak tutaj takie dyskusje
Ja akurat mam wolne bo męża nie ma więc nie muszę się przejmować i 'tuszować"
reklama
ilmenau
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii Zobacz załącznik 1383159
Nelciu, nasza forumowa gwiazdeczko - rośnij zdrowo, niech los przynosi ci w życiu same mile niespodzianki!!
Pati, dla ciebie gratulacje! Rok temu cholernie trudny poród ale za to teraz dumna mama rocznej Córeczki
Dziewczyny....chyba wróci do nas Wasza stara koleżanka
Pisała na grupie jak byłyście w ciąży i zaraz po porodzie
Tylko chyba się wstydzi...sorry @Pollyanna1
A witamy, witamy
U nas dzisiaj bylby dzień o cycku i powietrzu, gdyby nie kolacja. A najlepsze jest to, ze Bartuś nie chciał jeść sam, nie chciał być karmiony przeze mnie lyb męża tylko przez (prawie) trzyletnią siostrę i ta dzielna trzylatka po chwilowym fochu (ale to standard, bo teraz początkowe fochy są na wszystko) karmiła Bartka cudny widok!